LIFESTYLE

Ποια τραγουδίστρια ετοιμάζεται για Eurovision – Τι αποκάλυψε

Lifenews

Η Ζόζεφιν το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο live του J2US και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της.

Η τραγουδίστρια στη συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε τα σχέδιά της για τη Eurovision.

«Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει», είπε αρχικά η Ζόζεφιν σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον μουσικό διαγωνισμό.

«Όχι, το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», σημείωσε η Ζόζεφιν για το ενδεχόμενο να βρεθεί του χρόνου στη σκηνή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία.

Η εκπροσώπηση στη Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι

Υπενθυμίζεται πως στον φετινό διαγωνισμό η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «ZARI» και κατάφερε να φέρει την εντέκατη θέση για τη χώρα μας στη Eurovision, συγκεντρώνοντας συνολικά 126 βαθμούς.

Η Ελλάδα πήρε από τις κριτικές επιτροπές συνολικά 41 βαθμούς. Από την ψηφοφορία του κοινού έλαβε συνολικά 85 βαθμούς.

Μεγάλη νικήτρια του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στέφθηκε η Ελβετία με το Nemo και το τραγούδι «Τhe Code».

Το τραγούδι έλαβε συνολικά 591 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Κροατία με 547 βαθμούς και ακολούθησε η Ουκρανία με 453 βαθμούς.

Η Γαλλία κατέλαβε την 4η θέση με 445 βαθμούς και το Ισραήλ έλαβε 375 πόντους -την πλειονότητα από το κοινό- και κατέκτησε την 5η θέση.

Η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» κατέκτησαν τη 15η θέση με συνολικά 78 βαθμούς.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS