LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού: Τέλος τα μακριά μαλλιά – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - Δείτε φωτογραφία

Lifenews

Πιστή στο ξανθό της χρώμα η Δούκισσα Νομικού αλλά με μια μεγάλη αλλαγή στο μήκος.

Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και η όμορφη Δούκισσα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της κάνοντας ένα εντυπωσιακό μακρύ καρέ, με μύτες και layers, που φώτισε ακόμη περισσότερο το υπέροχο πρόσωπό της.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε την νέα της εικόνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας βίντεο με το πριν και το μετά που ομολογουμένως είναι πολύ εντυπωσιακό!

Δες την αλλαγή της

 

 

Η ίδια μάλιστα σε ανάρτησή της κατά το παρελθόν έχει μοιραστεί τα μυστικά της για λαμπερά και υγιή μαλλιά.

«Με ρωτάτε καθημερινά για τα μαλλιά μου και γι’ αυτό σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλα μου τα μυστικά. Μην λούζεστε κάθε μέρα γιατί αφυδατώνονται! Καλύτερα να λούζεστε μέρα παρά μέρα. Το καλοκαίρι αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο (φορέστε ένα μαντήλι ή ένα καπέλο) και φυσικά μην αφήνετε το θαλασσινό αλάτι στα μαλλιά σας γιατί ξεραίνει και ταλαιπωρεί την τρίχα. Μετά από κάθε βουτιά, λοιπόν, θα πρέπει να τα ξεβγάζετε με γλυκό νερό. Μην τα τραβάτε, αγαπήστε τα. Χτενίστε τα μαλακά, σκουπίστε τα απαλά με την πετσέτα και φυσικά μην τραβάτε με τόση δύναμη το λαστιχάκι για να λύσετε την αλογοουρά. Πάνω από όλα όμως, χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα»

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS