LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω ότι ο Λιάγκας δεν θα πει ότι είναι ζευγάρι με την Αντωνά»

Lifenews

Όσα είπε η παρουσιάστρια

Τις νέες σχέσεις της ελληνικής showbiz θέλησε να σχολιάσει η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα της στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται", κάνοντας μία αποκάλυψη που αφορά στον Γιώργο Λιάγκα!

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στα νέα love stories τα οποία μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες, στον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, καθώς και στην Αθηνά Οικονομάκου και τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα Bruno Cerella.

«Διανύουμε μία περίοδο αισιοδοξίας και δεύτερης ευκαιρίας, του κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή. Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε από τον σύζυγό της και πολύ σύντομα γύρισε σελίδα στη ζωή της και βρήκε μία καινούργια αγάπη στα μάτια και στα χείλη του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Σκέφτομαι πόσες πιθανότητες έχει ένας άνθρωπος να συναντήσει στη ζωή του – εν προκειμένω η Αθηνά Οικονομάκου – έναν 37χρονο Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα. Λέει δε ο Λιάγκας «δείξτε μας μία κανονική του φωτογραφία». Αυτή είναι η κανονική του φωτογραφία, Γιώργο μου. Έτσι κυκλοφορεί ο άνθρωπος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 «Και η αλλαγή σελίδας για τη Μαρία Αντωνά… Δεν νομίζω να βγει ποτέ ο Γιώργος και να πει ότι είναι ζευγάρι με τη Μαρία, δεν είναι του στυλ του», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

«Πιστεύω ότι όσο διακριτικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τα προσωπικά των άλλων…», ξεκίνησε να λέει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Δεν είναι. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά τον άλλων… αν και είπε για την Αθηνά ότι πριν το παίξουν το θέμα την είχαν ενημερώσει. Εμένα δεν με είχαν ενημερώσει τότε, όταν με κρεμάσανε. Ήταν όμως το ’15, έχουν περάσει χρόνια, παραγράφεται», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Πηγή: Gossip-tv.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS