HOLLYWOOD NEWS

Τέιλορ Σουίφτ: Αποκάλυψε πότε θα τελειώσει η περιοδεία της

Lifenews

Το Eras Tour έχει γράψει ιστορία, καθώς είναι η πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών, ξεπερνώντας το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα

Η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε επίσημα πότε θα τελειώσει η περιοδεία «Eras Tour» που έγραψε ιστορία. Η μουσικός έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της 100ης συναυλίας της περιοδείας στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, την Πέμπτη.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που το παραδέχομαι στον εαυτό μου και παραδέχομαι ότι αυτή η περιοδεία θα τελειώσει τον Δεκέμβριο», είπε, σύμφωνα με το USA Today.

Φέρεται να επιβεβαίωσε την είδηση πριν τραγουδήσει το 10λεπτο τραγούδι «All Too Well».

«Κάποτε είχα χόμπι», αστειεύτηκε στο κοινό της συναυλίας και συνέχισε απευθυνόμενη στους θαυμαστές της: «Έκανες τόσα πολλά για να είσαι μαζί μας. Έκανες σχέδια τόσο καιρό πριν. Σχεδίασες τι θα φορέσεις. Αποστήθισες τους στίχους. Έφερες τον εαυτό σου εδώ. Σκέφτηκες πού να παρκάρεις. Φρόντισες για τη μεταφορά, και θέλω να περάσω την 100ή συναυλία σκεπτόμενη αυτό και ζώντας αυτή τη στιγμή και όντας εδώ μαζί σου, και να ξέρεις ότι εκτιμώ κάθε ίχνος προσπάθειας που κατέβαλες για να είσαι μαζί μας όταν αυτή η συναυλία φτάσει σε τριψήφιο αριθμό συναυλιών. Γι' αυτό σε ευχαριστώ!».

Η 34χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε την sold-out περιοδεία της στην Αριζόνα στις 17 Μαρτίου 2023. Έκτοτε έχει γίνει η πιο κερδοφόρα περιοδεία όλων των εποχών, αφού ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα.

Το «Eras Tour» είχε ακόμη και κινηματογραφική προβολή το φθινόπωρο, όταν η Σουίφτ κυκλοφόρησε μια ταινία συναυλίας τον Οκτώβριο του 2023, η οποία απέφερε επιπλέον 261,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Δύο μήνες νωρίτερα, πρόσθεσε 15 ημερομηνίες για το σκέλος της στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαήμερου ταξιδιού στον Καναδά.

Η Σουίφτ ξεκίνησε το 2024 με εμφανίσεις στο Τόκιο, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη. Στη συνέχεια έκανε ένα δίμηνο διάλειμμα - και κυκλοφόρησε το 11ο στούντιο άλμπουμ της, «The Tortured Poets Department» - πριν συνεχίσει τις συναυλίες της στο Παρίσι τον Μάιο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS