HOLLYWOOD NEWS

Η γλυκιά αποκάλυψη της Σακίρα για τα παιδιά της

Lifenews

Η Σακίρα θυμάται την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο στην Αμερική ως μια μέρα που «δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Στο εξώφυλλο του Rolling Stone που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, η 47χρονη καλλιτέχνιδα μίλησε για τη μετακόμισή της από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι, σημειώνοντας ότι η ανησυχία για το πώς οι δύο γιοι της, ο Σάσα, 9 ετών, και ο Μίλαν, 11 ετών, (τους οποίους έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην της Ζεράρ Πικέ) θα προσαρμόζονταν σε ένα νέο περιβάλλον, έκανε τη μετακόμιση ιδιαίτερα δύσκολη.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ, την πρώτη μέρα του σχολείου, ήμουν πολύ νευρική και όταν τους πήρα, πήδηξαν πάνω μου, με αγκάλιασαν και μου είπαν:

«Μας αρέσει!», δήλωσε στο Rolling Stone.

«Αγωνιούσα, περιμένοντας τα χειρότερα νέα, και βγήκαν τρέχοντας και πηδώντας από χαρά».

«Όταν τα παιδιά βρίσκουν ένα καλό περιβάλλον στο σχολείο, είναι απλά εύκολο», συνέχισε.
Πρόσθεσε γελώντας: «Στο μεταξύ, εμείς οι ενήλικες πρέπει επίσης να βρούμε φίλους, αλλά δεν υπάρχει σχολείο στο οποίο μπορώ να πάω στην ηλικία μου».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone)

«Είναι υπέροχο»

Τον Μάρτιο, η τραγουδίστρια του «Hips Don’t Lie» μίλησε με ειλικρίνεια για το γεγονός ότι είναι ανύπαντρη μητέρα δυο αγοριών σε συνέντευξή της στον Ζέιν Λόου. Λέγοντας ότι είναι συχνά «πολύ απασχολημένη», η Σακίρα σημείωσε ότι οι μέρες της είναι γεμάτες καθώς προσπαθεί να βρει χρόνο για την οικογένειά της.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

«Γυρίζω ένα βίντεο, τραβάω φωτογραφίες, ετοιμάζομαι για ένα άλλο βίντεο, ετοιμάζομαι για την κυκλοφορία του άλμπουμ μου», δήλωσε η Σακίρα. «Έτσι, κάθε μέρα πέφτω για ύπνο γύρω στις 9 π.μ. Την επόμενη μέρα, 9 π.μ., 11 π.μ.».

«Χθες, γύρισα σπίτι στις επτά το πρωί. Τα παιδιά μου με περίμεναν ήδη, οπότε έφαγα πρωινό μαζί τους, έμεινα ξύπνια μαζί τους. Μερικές φορές δεν κοιμάμαι καν μέχρι να έρθει η ώρα του ύπνου τους. Αυτό κάνω γιατί θέλω να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου και να τα βάζω για ύπνο και μετά λιποθυμώ».

Προσθέτοντας ότι «είναι δύσκολο», η Σακίρα το αποδίδει στην «ομορφιά» της ισορροπίας όλων αυτών.

«Είναι η πρώτη φορά που πρέπει πραγματικά, ξέρετε, να ασχοληθώ με τόσα πολλά ως ανύπαντρη μητέρα. Οπότε, είναι πρόκληση. Αλλά είναι υπέροχο».

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS