LIFESTYLE

MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις της Κύπριας παίκτριας: «Στεναχωρήθηκα γιατί νόμιζα ότι θα κερδίσω» - Τι είπε ο νικητής

Lifenews

Δείτε όσα είπαν και οι δυο

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε τη βραδιά του μεγάλου τελικού και η Κύπρια Χριστίνα Χριστοφή, η οποία συνεχάρη τον αντίπαλό της, Λευτέρη, για τη νίκη του.

«Στεναχωρήθηκα γιατί νόμιζα ότι θα κερδίσω, όμως ο Λευτέρης ήταν άξιος αντίπαλος, μπράβο που κέρδισε το έπαθλο. Η ζωή τώρα ξεκινά έξω από τον διαγωνισμό. Θέλω να κάνω πάρα πολλά πράγματα», εξομολογήθηκε η Χριστίνα στον δημοσιογράφο του Star. 

«Δεν ήμουν καθόλου ήρεμη, όσο περιμέναμε την ανακοίνωση του νικητή. Πίστευα στα πιάτα που έκανα στην αντιγραφή, οπότε γι' αυτό και στεναχωρέθηκα όταν άκουσα τα αποτελέσματα», πρόσθεσε η Κύπρια διαγωνιζόμενη. 

Ο νικητής του MasterChef 2024 μίλησε για τον θάνατο του θείου του

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αρχικά μίλησε για την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως θα υπάρξω στο MasterChef. Με το που πήγα και μίλησα με τους ανθρώπους που ήταν να μιλήσω, άναψε κάτι μέσα μου και είπα αν είναι να μπω να μπω με στόχο να κατακτήσω τον τίτλο. Με μία λέξη το MasterChef είναι έρωτας, πραγματικά αγάπησα όλο αυτό που κάναμε εκεί πέρα. Είναι μια ιστορία που δε νομίζω ότι θα ξεχάσω».

Οι παρουσιαστές δε γινόταν να μη τον ρωτήσουν για την απώλεια του θείου του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως πληροφορήθηκε τον θάνατό του λίγο πριν το live. Οι γονείς του δεν ήθελαν να το μάθει νωρίτερα, για να μην επηρεαστεί η ψυχολογία του.

«Έμαθα τώρα που τελειώσαμε ότι δε ζει. Το έμαθα λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Επειδή δεν είχαμε συχνή επικοινωνία με τους γονείς μας, λόγω του εγκλεισμού, κάθε φορά που μιλούσαμε τους ρωτούσα για την υγεία του θείου μου και μου έλεγαν ότι σε βλέπει και σε στηρίζει».

Ο 30χρονος μάγειρας αποκάλυψε πως με τα χρήματα που κέρδισε θα πάει ένα ταξίδι μαζί με τους γονείς του, ενώ θα κάνει κι ένα σημαντικό χειρουργείο, το οποίο για αρκετό καιρό αμελούσε, γιατί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

«Είναι ένα θέμα με τον νεφρό μου, αν το αφήσω μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει κι επειδή θέλω να γίνει ρομποτικά ειναι μια κοστοβόρα διαδικασία. Έχω βρει δύο νοσοκομεία που αναλαμβάνουν, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα και πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα».

 

 

READ MORE

LATEST NEWS