HOLLYWOOD NEWS

Τζένιφερ Λόπεζ: Πήγε στο σπίτι που νοικιάζει ο Άφλεκ - Μαζί της ήταν η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Γκάρνερ

Lifenews

Αποχώρησε μερικές ώρες μετά

Το «μυστήριο» γύρω από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ συνεχίζεται με τα διεθνή μέσα να έχουν γίνει η σκιά του ζευγαριού, από τότε που άρχισε να φημολογείται ότι είναι στα χωρίσματα.

Οι δυο τους μένουν σε διαφορετικά σπίτια, όπως έχουν αναφέρει τα περισσότερα πρακτορεία.

Το TMZ ανέφερε την Πέμπτη 13 Ιουνίου, ότι η JLο επισκέφτηκε τον σύζυγό της στο σπίτι που νοικιάζει το τελευταίο διάστημα και δεν ήταν μόνη. Μαζί της πήγε η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία φέρεται να έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσά τους.

Η Λόπεζ δεν έμεινε στο σπίτι, αφού ο παπαράτσι που την απαθανάτισε με την φωτογραφική του κάμερα, την περίμενε μέχρι να αποχωρήσει λίγες ώρες μετά, με τον οδηγό της.

«Δεν έδειχνε τόσο σκυθρωπή, για την ακρίβεια, θα μπορούσε να πει κανείς ότι έβγαζε κάποια λάμψη φεύγοντας» έγραψε το TMZ και άλλα media που ασχολήθηκαν με την επίσκεψη της σταρ στο σπίτι του συζύγου της.

Η Λόπεζ ζήτησε τη βοήθεια της Γκάρνερ για να σώσει τον γάμο της

Η Daily Mail έχει αναφέρει, ότι η Λόπεζ έχει ζητήσει τη βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην συζύγου του Άφλεκ, για να σώσει τον γάμο της. Η ιστοσελίδα επικαλέστηκε τις προάλλες, πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Λόπεζ και η Γκάρνερ «φοβούνται ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ έχει στραφεί στην Γκάρνερ για βοήθεια, καθώς είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν πλήρως με την τωρινή δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται.

«Η JLo εκμυστηρεύεται στην Τζένιφερ τι της συμβαίνει, γιατί ξέρει ότι είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει» είχε δηλώσει άτομο από το περιβάλλον της σταρ στην DailyMail.

garner


«Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα» είχε προσθέσει.

Πριν λίγο καιρό, η Γκάρνερ εθεάθη κοντά σε δρόμο που οδηγεί προς την έπαυλη του Άφλεκ στο Μπρέντγουντ, λίγες ώρες αφότου οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν για έναν αγώνα μπάσκετ του γιου τους, Σάμιουελ.

Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου των «Μπένιφερ», καθώς εκτιμά ότι η Λόπεζ είναι πολύ σημαντική στη ζωή του πρώην συζύγου της.

READ MORE

LATEST NEWS