LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της μετά το διαζύγιο - Κούκλος πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Lifenews

Μαζί στην συναυλία των Coldplay

Σαν "βόμβα" έσκασε το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έπειτα από 7 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη σχέση του το 2013, ενώ στις 18 Νοεμβρίου 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο.

Στις 14 Μαρτίου 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Μάξιμος-Σπύρος ενώ λίγους μήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Στις 9 Ιουνίου 2021 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σιέννα-Ηλέκτρα.

Τον Απρίλιο του 2024 όμως, ανακοινώθηκε επίσημα στα ΜΜΕ το διαζύγιο τους (δείτε τι έγραφε η ανακοίνωση) με τους δυο τους πλέον να μένουν χωριστά και να τραβά ο κάθε ένας το δικό του δρόμο στην προσωπική του ζωή.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Σήμερα Πέμπτη 13/6 το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως η Αθηνά Οικονομάκου έχει βρει νέο σύντροφο και μάλιστα είναι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη!

Ο σύντροφος της λοιπόν είναι ο Μπρούνο Τσερέλα, Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας. Παίζει για το Blu Basket 1971 της ιταλικής Serie A2. Προερχόμενος από την Bahía Blanca, μια πόλη με την παράδοση του μπάσκετ, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν παίκτες όπως ο Manu Ginóbili.

Αθηνά Οικονομάκου

READ MORE

LATEST NEWS