PEOPLE

Το backstage βίντεο από το Ηρώδειο στο γύρισμα των Coldplay: Γιατί ο Κρις Μάρτιν γονάτισε συγκινημένος στη σκηνή

Lifenews

«Νιώθω σαν να ερωτεύομαι»

Περίπου 2.000 θαυμαστές των Coldplay ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος για συμμετοχή στο νέο τους video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Ηρώδειο, την περασμένη Δεύτερα.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος, «Feels Like I’m Falling In Love» («Νιώθω σαν να ερωτεύομαι»), έμοιαζε να περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματα των μελών του διάσημου συγκροτήματος για την Ελλάδα. Και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις του τραγουδιστή Κρις Μάρτιν.

Ενθουσιώδης και ιδιαίτερα προσιτός κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, χόρευε, αστειευόταν και μιλούσε με τον κόσμο, ενώ ρωτούσε, ανά διαστήματα, αν κάποιος χρειάζεται νερό, καθώς η ζέστη ήταν έντονα αισθητή. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ιδιαίτερη φιλική με το συγκρότημα και το κοινό να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό που ζούσαν.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το βρετανικό συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

Μετά το τέλος της μαγνητοσκόπησης ο Κρις Μάρτιν, φανερά χαρούμενος, γονάτισε στη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και φίλησε το δάπεδο του Ηρωδείου, δείχνοντας, με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, τον σεβασμό του προς τον μοναδικό αυτό χώρο, την Ελλάδα, την ιστορία και τον πολιτισμό της.

 

READ MORE

LATEST NEWS