LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας: «Δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν» - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Ο Δημήτρης Σταρόβας σημειώνει πρόοδο κατά την ανάρρωσή του, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στο Πρωινό» την Τετάρτη 12 Ιουνίου και δήλωσε ότι ο μουσικός δεν έχει βγει από το σπίτι και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών, προκειμένου να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση της υγείας του.

«Ο Δημήτρης δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν. Είναι όλο και καλύτερα δόξα τω Θεώ. Δεν έχει βγει από το σπίτι, κάνει τις θεραπείες του και παίζει κιθάρα» δήλωσε συγκεκριμένα, η Άννα Σταθάκη, που δεν έχει λείψει από το πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα όλο αυτό το διάστημα.

Η συγκίνηση του Δημήτρη Σταρόβα όταν βγήκε από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου και πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, στις 29 του μήνα, δύο εβδομάδες μετά, βαθιά συγκινημένος.

Με δάκρυα στα μάτια, ο Δημήτρης Σταρόβας απαθανατίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν επί ώρες έξω από το νοσοκομείο, ενώ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράσταση που έλαβε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του. Στη συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και αποχώρησε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του.

Δείτε φωτογραφίες

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε πιο πριν, από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του στο νοσοκομείο, λίγο πριν πάρει εξιτήριο. Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του κι ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Δείτε το βίντεο

 

 

READ MORE

LATEST NEWS