LIFESTYLE

Σοφία Μουτίδου: «Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθλιπτικά»

Lifenews

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τα επαγγελματικά της, το ενδιάφερον που δείχνει στον τομέα της ψυχολογίας, το νέο podcast που ετοιμάζει, την ψυχοθεραπεία που κάνει και τη βοήθεια που της προσφέρει.

Η ηθοποιός και κωμικός έδωσε συνέντευξη στο «Fay’s time» την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Αρχικά, για τους θαυμαστές της που παρακολουθούν το περιεχόμενο που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Το κοινό μου είναι πολύ νεανικό. Ξεκινάει από 18 και φτάνει έως και 65. Αλλά το hot είναι 25-55. Αλλά έχω και παιδιά μικρά, που μου κάνει εντύπωση. Αυτά μάλλον από το "Καφέ της Χαράς"».

Η κωμικός παραδέχτηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία 11 χρόνια. Επίσης, αναφέρθηκε στα μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας που κάνει, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η ψυχανάλυση στη δική της ζωή.

«Είμαι 11 χρόνια σε ψυχοθεραπεία. Κάποια στιγμή έχει αποτελέσματα διαφορετικά. Δηλαδή αφού γεύτηκα το από μέσα, είπα να σπουδάσω το από εκεί. Κάνω 9 χρόνια με τον ίδιο ψυχοθεραπεία και 2 πριν με μια άλλη», σχολίασε.

«Θέλω σιγά-σιγά να περάσω στο ψυχοθεραπευτικό τομέα, στον συμβουλευτικό, γιατί δεν έχω πτυχίο», υπογράμμισε σε άλλο σημείο.

Σχετικά με την ψυχανάλυση, η Σοφία Μουτίδου ομολόγησε ότι ξεκίνησε πρώτα όταν άρχισε να νιώθει μια δυσφορία για τον γάμο της, ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν πολύ καλή. Η δεύτερη επαφή με την ψυχοθεραπεία ήρθε με τον θάνατο του συζύγου της κι από τότε συνεχίζει σταθερά. Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τον λόγο που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να κάνει διατροφή.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθλιπτικά, το έχω δηλώσει. Έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες που είναι ταραγμένες. Ταυτόχρονα όμως δεν σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη μόνο, αλλά για να πονάω λιγότερο πια. Έχω πόνους πολλούς με την κλιμακτήριο, στα ισχία μου. Φριχτούς πόνους στα κόκκαλα. Πρέπει να χάσω κιλά, να γυμναστώ».

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS