LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: «Με έβγαλαν μέχρι και ομοφυλόφιλο – Με ρωτούσαν μέχρι και με ποιον τα έχω»

Lifenews

Δεν πειράζει.Τα αντέχω όλα

Με αφορμή τη σοκαριστική δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία από τον θείο της, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air του Πρωινού και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 «Και να πω και κάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ξέρω ότι παρακολουθεί αυτήν εδώ την εκπομπή. Δεν ξέρω Κυριάκο αν σας έκανε κακό ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Το λέω ξεκάθαρα ότι πράξατε σωστά. Και κάποια στιγμή οι πολιτικοί άνδρες παίρνουν κάποιες ευθύνες με πολιτικό κόστος που πάνε μπροστά την κοινωνία. Και ξέρετε ότι παρότι κι εγώ άκουγα τα εξ αμάξης… Μέχρι και ομοφυλόφιλο με έβγαλαν, που δεν είναι κακό, αλλά δεν είμαι. Αν ήμουν, δε θα είχα πρόβλημα. Στα σόσιαλ μου έλεγαν «με ποιον τα έχεις και με ποιον δεν τα έχεις» ενώ είμαι πατέρας δύο παιδιών.

Δεν πειράζει.Τα αντέχω όλα. Καλά κάνατε και στήριξα το νομοσχέδιο και καλά κάνατε και βάλατε κόκκινη γραμμή στα παιδιά. Από την άλλη όμως μη σας αφορά η δεξιά στροφή και η αριστερή στροφή. Μη σας αφορά αν θα γίνει σωστή ή όχι η νέα κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό που θα κάνετε. Ο κόσμος θέλει να αισθάνεται υπερήφανος για τη χώρα που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του και δεν αισθάνεται περήφανος».

READ MORE

LATEST NEWS