HOLLYWOOD NEWS

Όπρα Γουίνφρεϊ: Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - Τι αποκάλυψε στενή φίλη της

Lifenews

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η διάσημη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στενή της φίλη.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τρίτης (11/τ) ου "CBS Mornings", η Gayle King μοιράστηκε ορισμένες προσωπικές λεπτομέρειες για την υγεία της Winfrey, ρίχνοντας φως στην απουσία της διάσημης παρουσιάστριας από την εκπομπή.

Η King, μαζί με άλλους παρουσιαστές, φιλοξενούσε τον συγγραφέα David Wroblewski για να συζητήσουν για το νέο του βιβλίο, "Familiaris", το οποίο η Oprah είχε επιλέξει ως την τελευταία προσθήκη στη λέσχη βιβλίων της.

Η 69χρονη αποκάλυψε ότι η Oprah αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι της που την οδήγησε τελικά στο νοσοκομείο. Η Κινγκ δεν απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της Γουίνφρεϊ, περιγράφοντας την κατάστασή της ως σοβαρή.

Σύμφωνα με το TMZ, η φίλη της Όπρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Είχε κάποιο στομαχικό πρόβλημα -κάτι σαν στομαχική ίωση- με έντονες διάρροιες και εμετούς. Περιττό να πω ότι κατέληξε στο νοσοκομείο, με αφυδάτωση όπου έπρεπε να κάνει ενδοφλέβια, ήταν μία πολύ σοβαρή κατάσταση».

Πηγή: gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS