HOLLYWOOD NEWS

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ζουν χωριστά εν μέσω των προβλημάτων στον γάμο τους

Lifenews

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, καθώς οι φήμες περί διαζυγίου φουντώνουν.

Μια πηγή δήλωσε στο «Entertainment Tonight» τη Δευτέρα ότι η Λόπεζ και ο Άφλεκ «ζουν ξεχωριστές ζωές» αλλά «δεν έχουν χωρίσει επίσημα ακόμα».

«Σε αυτό το σημείο, απλά κάνουν τα δικά τους πράγματα», δήλωσε η πηγή. «Ξεκίνησαν αυτή τη σχέση πολύ αισιόδοξα και πίστευαν ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν, αλλά δεν έχουν αλλάξει».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, πολλά μέσα ανέφεραν ότι το ζευγάρι έβγαλε στο σφυρί την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνιας, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων - μόλις έναν χρόνο μετά την αγορά του ακινήτου.

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ αγόρασαν το σπίτι, το οποίο διαθέτει 17 υπνοδωμάτια και 30 μπάνια, με μετρητά έναντι 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με το TMZ, ζητούν «περίπου 65 εκατομμύρια δολάρια» για την έπαυλη.

Ενώ, ο Άφλεκ φέρεται να άρχισε να μένει σε ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ στα μέσα Μαΐου, η τραγουδίστρια άρχισε επίσης πρόσφατα «να αναζητά σπίτια και να ψωνίζει για το δικό της», μοιράστηκε η πηγή.

Επίσης, πρόσθεσε ότι η 54χρονη σταρ «στηρίζεται» στη μητέρα της, τις αδελφές της Λίντα και Λέσλι Αν και τα 16χρονα δίδυμα παιδιά της, Μαξ και Έμνε, κατά τη διάρκεια αυτής της «μεταβατικής περιόδου».

Μάλιστα, η Λόπεζ ακύρωσε ακόμα και την περιοδεία της «This Is Me... Live | The Greatest Hits» για να περάσει χρόνο με «τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους», όπως ανέφερε.

Ο ηθοποιός της ταινίας «Argo», από την πλευρά του, έχει επίσης στηριχθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα για να περάσει τις δύσκολες στιγμές - συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου φίλου, Ματ Ντέιμον.

READ MORE

LATEST NEWS