LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη

Lifenews

Τελικά δεν κράτησε για πολύ η συνεργασία της Άντζελας Δημητρίου με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη, καθώς μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα, ρίχνουν «αυλαία». Σημειώνεται πως ούτε την προηγούμενη εβδομάδα είχε εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο η «Λαίδη», λόγω ενός ιατρικού θέματος, με την Κατερίνα Στανίση να την αντικαθιστά.

 

Αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άντζελα Δημητρίου βρίσκονται πίσω και από το οριστικό φινάλε. Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο. Όπως τόνισε, αντιμετώπιζε θέματα υγείας από τις πρόβες, στις οποίες και δεν συμμετείχε πολύ, με την ελπίδα ότι μέχρι να κάνει πρεμιέρα το σχήμα, η τραγουδίστρια θα έχει αναρρώσει. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

 

Η αντίδραση του Χρίστου Αντωνιάδη στο φινάλε της συνεργασίας με την Άντζελα Δημητρίου
Ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε πάντως πως, έτσι και αλλιώς το σχήμα με επικεφαλής την Άντζελα Δημητρίου ήταν προγραμματισμένο να ρίξει «αυλαία» σύντομα, απλά οι συνθήκες τους ανάγκασαν να το κάνουν μια εβδομάδα νωρίτερα. Σημειώνεται, δε, ότι το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονταν ήταν χειμερινό, γι' αυτό και από τη στιγμή που βαδίζουμε στα μέσα Ιουνίου, δεν πρόκειται να συνεχίσει κάποιο σχήμα.

«Υπήρξε ένα ιατρικό θέμα με την Άντζελα, απ’ ό,τι έμαθα. Το προηγούμενο Σάββατο δεν ήρθε καθόλου. Την αντικατέστησε η Κατερίνα Στανίση. Ο γιατρός της είπε να μην εργαστεί για κάποιο διάστημα για να αναρρώσει πλήρως. Ήταν ήδη άρρωστη, και στις πρόβες που κάναμε είχε έρθει για λίγο γιατί δεν μπορούσε. Οι εμφανίσεις μας ήταν για ένα μήνα και έκλεισαν ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα», αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης στην κάμερα του Happy Day.

READ MORE

LATEST NEWS