LIFESTYLE

Ματσούκα: Η αποκάλυψη για την ηλικία της και το ξεκαθάρισμα για το ύψος της: «Είναι ευκαιρία να πω…»

Lifenews

Όσα ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Δήμητρα Ματσούκα αδιαμφησβήτητα ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών γυναικών της ελληνικής showbiz.

Και από τις λίγες επίσης που δε διστάζουν να αποκαλύψουν την ηλικία τους. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες» αναφέρθηκε στη σχέση της με το χρόνο ενώ βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει αυτό που έχει γραφτεί για το… ύψος της!

Σε απασχολεί ο χρόνος που περνάει;

Σκέφτομαι ότι περνάει και δεν θα μπορώ να παίξω ρόλους που δεν έχω προλάβει. Αυτό που μου συνέβη όμως σε αυτή τη δεκαετία μετά τα 40 ήταν ό,τι πιο ωραίο μου έχει συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Και είναι κρίμα που και στην ελληνική μυθοπλασία οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι είναι σε αυτή τη δεκαετία των 20 μέχρι 30 και κάτι. Λες και μετά σταματάει η ζωή και ο έρωτας για τις γυναίκες. Τέλος πάντων, εγώ τον έρωτα της ζωής μου τον γνώρισα μετά τα 40 μου, και δεν είμαι η μόνη που στις πρώτες δεκαετίες της ζωής της όλα ήταν μπερδεμένα, αν όχι χλιαρά, σε σχέση με τα μετέπειτα χρόνια.

Αποφεύγεις να λες την ηλικία σου;

Όχι, είναι τόσο γνωστή, είναι γραμμένη στο Ίντερνετ, μπορεί εύκολα να τη βρει κάποιος στο Wikipedia. Όμως είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι 1,65 όπως γράφουν εκεί, αλλά 1,72. Ευτυχώς, προς το παρόν έστω, δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι την ηλικία μου με άγχος, να κάνω πράγματα, ούτε να προσέχω πόσο τρώω ή πόσο γυμνάζομαι ή να έχω μακιγιάζ και μαλλιά στην τρίχα και όλα αυτά. Παραμένω έτσι όπως ήμουν πάντα, συνήθως με μια αλογοουρά και άβαφη, με αυτοπεποίθηση μάλλον για ό,τι μου έδωσε η φύση.

Πηγή: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS