LIFESTYLE

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανατριχιαστική δήλωση για το… θάνατο - «Θα πας να την συναντήσεις…»

Lifenews

Η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 91 ετών

Δεν τον φοβόταν το θάνατο η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και αιτία ήταν η καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σε μια από τις συνεντεύξεις της μάλιστα, μιλώντας για τη σχέση της με την Αλίκη είχε αναφερθεί και σε αυτή τη στιγμή με μια φράση ανατριχιαστική.

Μπορείτε να μας περιγράψετε την Αλίκη Βουγιουκλάκη ως άνθρωπο;

Πολλές πλησίασαν την Αλίκη, αλλά καμία δεν έφτασε τόσο κοντά της όσο εγώ, όπως και πολλοί μίλησαν γι’ αυτήν χωρίς να την ξέρουν ουσιαστικά. Συγκινούμαι γιατί πρώτη φορά τα λέω όλα αυτά. Δεν τα έχω εκμυστηρευτεί σε καμία συνέντευξή μου. Η Αλίκη ήταν ένα πλάσμα ευαίσθητο και αγαπούσε τους συναδέλφους. Εάν δουλεύαμε κάπου και δεν μας πλήρωνε όλα τα χρήματα ο επιχειρηματίας, έλεγε σαν αντράκι: «Αν δεν πληρώσετε τον θίασο, αύριο, εγώ δεν θα παίξω». Δεν ίσχυε πως δεν ήθελε καμία ξανθιά στον θίασο. Δεν έζησα τέτοια πράγματα, όσο συνεργαζόμουν μαζί της.

Πώς αισθάνεστε που η Αλίκη δεν είναι πια κοντά μας;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Αλίκη, αυτός ο άνθρωπός που με ένιωθε και την ένιωθα δεν είναι πια κοντά μας. Με φοβίζει κάπως ο θάνατος. Όμως λέω «Ρε Στυλιανοπούλου γιατί φοβάσαι τον θάνατο; Εδώ έφυγε η Αλίκη η φίλη σου πρώτη. Θα πας να την συναντήσεις και θα είμαστε φίλες και στον ουρανό», είχε πει στο Λοιπόν

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS