LIFESTYLE

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντάει μετά τον σάλο για το ''Πόθεν Έσχες'' του - «Είμαι διάφανος, όλοι ξέρετε που μένω και που ζω»

Lifenews

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος την Πέμπτη 6/6 στην εκπομπή Live News με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για όλους και για όλες λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου του 2024.

Ανάμεσα στα θέματα στα οποία απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν σχετικά με το ''Πόθεν Έσχες'' του και τον ''σάλο'' που δημιουργήθηκε μετά τα αναλυτικά ποσά για τα έσοδά του, τις οφειλές και τις επενδύσεις του για το έτος 2023 .

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το ''Πόθεν Έσχες'' του
«Η οικεία μας στην Αμερική μισθώνεται και εξυπηρετεί την υποθήκη της κανονικά. Το σπίτι αυτό ανήκει σε μένα στο τέλος της χρονιάς και το έχω δηλώσει κανονικά και έχω δηλώσει κάθε κομμάτι του ακινήτου, τα μισθώματά του, τον δανεισμό του κανονικά. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται εδώ.

Στο τέλος της χρονιάς το ακίνητο αυτό είναι στο όνομά μου και αυτή η εταιρεία, στην οποία αναφέρεστε ήταν ένα κομμάτι της εταιρείας, που το έχω δηλώσει. Το σπίτι είναι στο όνομά μου, το έχω παρουσιάσει δημόσια και η ερώτηση είναι, τα σπίτια των άλλων τα ξέρουμε; Εγώ έχω παρουσιάσει τις τρέχουσες καταστάσεις του 2023.

Σήμερα αυτή η εταιρεία δεν είναι ενεργή και αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η καραμέλα με την εταιρεία. Λες και εγώ στις ΗΠΑ έχω πάρει ένα ευρώ από τον Έλληνα φορολογούμενο. Δεν το άνοιξα εγώ αυτό το θέμα. Υπήρχε μια εταιρεία, που τη δήλωσα. Τι άλλαξε στη ζωή τώρα πείτε μου; Απολύτως τίποτα...Ξέρει ο Έλληνας το Πόθεν Έσχες του Έλληνα Πρωθυπουργού για το 2023; Όχι! Για το 2022; Όχι!

Ο κύριος Πρωθυπουργός από ό,τι έχω διαβάσει έχει αγοράσει στο Ζαγόρι μια οικεία με ένα ακίνητο, που είναι 60 ευρώ το τ.μ. Να μου βρει και εμένα τέτοιο να πάω και εγώ. Δεν είναι δυνατόν να έχει ένα σύστημα, που στοχοποιεί ένα πρόσωπο, που δεν ζούσα καν εδώ πριν από έναν χρόνο. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο χρήμα. Και γιατί με φοβούνται τόσο πολύ; Οι ίδιοι άρχισαν να λένε ''Πόθεν Έσχες'' για να αποπροσανατολίσουν από το έγκλημα των Τεμπών και από την ακρίβεια.

Αντί να παρουσιάσω τη μισή χρονιά, παρουσίασα όλη τη χρονιά και του συζύγου μου. Αντί να παίζω το παιχνιδάκι για τον σύζυγό μου. Να ανοίξουν την πλατφόρμα όλοι να δείξουμε την ίδια στιγμή στον Ελληνικό λαό στοιχεία μας. Εκείνοι δεν έχουν καταθέσει για δύο χρόνια το Πόθεν Έσχες, εγώ είμαι διάφανος, όλοι ξέρετε που μένω και που ζω», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

READ MORE

LATEST NEWS