HOLLYWOOD NEWS

Kate Middleton: Ο πρίγκιπας William μιλάει για την κατάστασή της – Tι αποκαλύπτει η αδελφή της

Lifenews

Ο πρίγκιπας William μιλάει για την κατάστασή της

Ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Camilla και ο πρίγκιπας William παρέστησαν στις εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία στο Πόρτσμουθ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εκφώνησε ομιλία, την οποία μετέδωσε η εφημερίδα The Sun, ενώ κατά τη συνάντηση με βετεράνους και τους συγγενείς τους αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του Kate Middleton, η οποία πάσχει από καρκίνο.

Ο πρίγκιπας William θέλησε να καθησυχάσει για την κατάσταση της Kate, αποκαλύπτοντας ότι “τα πάει καλύτερα” και ότι “θα ήθελε πολύ να ήταν εκεί” με τον Κάρολο και την Camilla αυτήν τη συγκινητική ημέρα.

Ο μονάρχης, ο οποίος πάσχει επίσης από καρκίνο, και η σύζυγός του φωτογραφήθηκαν με δάκρυα στα μάτια, συγκλονισμένοι από έναν βετεράνο πολέμου που διηγήθηκε τη φρίκη της εμπειρίας του.

Τι λέει η Pippa Middleton για την επιστροφή της
Στο τέλος Μαΐου, η Daily Mail διαβεβαίωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα επανέλθει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το φθινόπωρο. Την Τρίτη 4 Ιουνίου, ωστόσο, πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι η αδελφή της Pipa Middleton “επανεκτιμά επί του παρόντος τι θα είναι σε θέση να αναλάβει με την επιστροφή της” και ότι “μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο για τον οποίο ήταν γνωστή πριν”… Είναι λοιπόν πιθανό το πρόγραμμα της πριγκίπισσας πλέον να είναι πολύ μειωμένο όσον αφορά στα εγκαίνια, στις επισκέψεις, στα ταξίδια και τις συναντήσεις στο πλαίσιο των βασιλικών της καθηκόντων.

READ MORE

LATEST NEWS