HOLLYWOOD NEWS

Έγκυος η Lady Gaga; Η εμφάνιση με στενό μαύρο φόρεμα και φουσκωμένη κοιλίτσα που "φούντωσε" τις φήμες

Lifenews

Έγκυος η Lady Gaga

Πέρα από τις γέννες και τις εγκυμοσύνες της εγχώριας showbiz, οι οποίες δεν ήταν και λίγες το τελευταίο διάστημα (δείτε εδώ ποια πρωταγωνίστρια σειράς του OPEN περιμένει το πρώτο της παιδί), φαίνεται πως και στο εξωτερικό κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τους celebrities με την Lady Gaga να έχει μπει στο επίκεντρο των media το τελευταίο διάστημα.

Από τη μία φταίει το γεγονός πως δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, και αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζει, πέρα από την πρεμιέρα της ταινίας της για την συναυλία της με τίτλο "Gaga Chromatica Ball", που πραγματοποιήθηκε, στην οποία πολλοί σχολίασαν πως η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα ρούχο με το οποίο άνετα θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Lady Gaga
Από την άλλη πλευρά, οι φήμες "φούντωσαν" όταν οι παπαράτσι την συνάντησαν στον δρόμο, όπου περπατούσε για να βρεθεί στο δείπνο για την πρόβα γάμου της αδελφή της, Natali, το βράδυ της Παρασκευής (31/5). Αυτή τη φορά, φορούσε ένα στενό μαύρο φόρεμα, από το οποίο φαινόταν η κοιλίτσα της φουσκωμένη, ενώ στο ένα χέρι της φορούσε και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο γάμος της αδερφής της πραγματοποιήθηκε την πρώτη μέρα του Ιουνίου και η ίδια ήταν παράνυμφος. Για να ταιριάζει με τις υπόλοιπες φορούσε ένα μακρύ ροδακινί φόρεμα και δίπλα της βρισκόταν και ο σύντροφός της, Michael Polansky, με τον οποίο είναι μαζί για πάνω από τέσσερα χρόνια. Φωτογραφίες, ωστόσο, από εκεί δεν έχουν ανέβει στα social media της.

Και ενώ όλοι οι fans της περίμεναν πως και πως να ανακοινωθούν τα ευχάριστα, η Lady Gaga, δημοσίευσε την Τετάρτη 5/6 μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία έγραφε χαρακτηριστικά: «Όχι έγκυος», διαψεύδοντας τις φήμες,

READ MORE

LATEST NEWS