LIFESTYLE

Bridgerton: Η ιστορία της εντυπωσιακής περούκας – κύκνου που χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί

Lifenews

H 3η σεζόν Bridgerton – και για την ακρίβεια το πρώτο μέρος της – ικανοποίησε πλήρως τους τηλεθεατές σε επίπεδο κοστουμιών, αξεσουάρ και χτενισμάτων.

Ειδικά η Βασίλισσα Charlotte πραγματοποίησε μια σειρά από πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις κι εκεί που θεωρούσαμε ότι τα πρόσφατα look της ήταν αξεπέραστα, είδαμε στις οθόνες μας μια περούκα – έργο τέχνης, η οποία μας άφησε άφωνους.

Η Golda Rosheuvel, που υποδύεται την Charlotte, μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό PEOPLE για τα αγαπημένα της look από τη σειρά και συγκεκριμένα για την περούκα – κύκνο που κόσμησε το κεφάλι της Βασίλισσας και αποτελεί πλέον το πιο αξιομνημόνευτο αξεσουάρ της.

«Είναι μια πανέξυπνη στιγμή δημιουργίας ενός όμορφου αντικειμένου που φτιάχτηκε στο χέρι και λέει μια ιστορία», είπε η 54χρονη ηθοποιός, αναφερόμενη στην κομμώτρια της σειράς, Erika Ökvist, που είχε αναλάβει τη δημιουργία της.

Σύμφωνα με την Rosheuvel, χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να ολοκληρωθεί η περούκα, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις δικές της μπαταρίες και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ώστε να κινούνται κυκλικά και να φωτίζονται τα διακοσμητικά της.

«Έπρεπε να ασχοληθούν με αυτήν διάφορα τμήματα της παραγωγής», διευκρίνισε η ηθοποιός, λέγοντας ότι η Ökvist είχε όραμα να δημιουργήσει μια περούκα με δικό της μηχανισμό και το τελικό αποτέλεσμα μετά από τόση προσπάθεια ήταν αυτό που είδαμε στις οθόνες μας. Και παρότι φαίνεται πολύ βαριά, η Rosheuvel διευκρινίζει ότι έχουν υπάρξει και πιο βαριές, καθώς ο μηχανισμός κίνησης βρίσκεται – ευτυχώς – εκτός του έργου τέχνης.

Η τηλεοπτική Βασίλισσα αναφέρθηκε επίσης στο δεύτερο μέρος της 3ης σεζόν της σειράς, λέγοντας ότι θα παρακολουθήσουμε πολλές αποκαλύψεις. Εκτός από την Rosheuvel, για τη σεζόν μίλησε και η παραγωγός Shonda Rhimes, αποκαλύπτοντας ότι έκλαψε στο φινάλε της, ενώ γενικά δεν το συνηθίζει.

Το δεύτερο μέρος της σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουνίου κι ελπίζουμε κατά τη διάρκειά του να ξαναδούμε την περούκα.

 

 

Πηγή: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS