LIFESTYLE

Λιάγκας - Αντωνά: «Τα παιδιά είναι ερωτευμένα, είναι στην αρχή» - «Ο Γιώργος διανύει μια γλυκιά και ερωτική περίοδο»

Lifenews

Το αποκλειστικό θα το δείτε το Σάββατο με αποδείξεις.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη". 

Η παρουσιάστρια είπε αρχικά: "Έρχομαι σε περίεργη θέση. Πες πως είναι στην αρχή του, η τόσο απότομη δημοσιότητα, δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει. Ανθρώπινα το λεώ" με τον Νάσο Γουμενίδη να προσθέτει: "Το αποκλειστικό θα το δείτε το Σάββατο με αποδείξεις. Τα παιδιά είναι ερωτευμένα. Είναι καλά, είναι στην αρχή. Ο Γιώργος είναι ένας ελεύθερος άντρας, ο οποίος όλα τα χρόνια αυτά δεν ήταν μαγκούφης. Είχε συντρόφους που τις προστάτευε. Έχω την εντύπωση ότι αυτή είναι μια διαφορετική σχέση. Δεν θα έβγαινε σε κοινή θέα αλλιώς. Ο Γιώργος διανύει μια γλυκιά, ρομαντική και ερωτική περίοδο νομίζω. Δεν θα έμπαινε στη λογική να βγαίνει έξω, να επισκέπτεται μαζί με τη Μαρία μέρη, ή φιλικά σπίτια, να βλέπουν μαζί τηλεοπτικά events στα σαλόνια".


Πρόσθεσε επίσης: "Έτσι όπως βλέπω τον Γιώργο να μην αντιδρά καθόλου μετά το σημερινό θέμα. Ως πρώτη ανάγνωση, επειδή τον ξέρω, είναι ερωτευμένος, δεν θέλει να αντιδράσει, να το κοινοποιήσει, δεν θέλει να απαντήσει γιατί το απολαμβάνει αυτό που ζει και του αρέσει. Αν δεν ίσχυε ξέρετε πάρα πολύ καλά, με αυτήν την αυτοαναφορικότητα που έχει, τι μονόλογο θα έκανε με πρωταγωνιστή εμένα" κατέληξε.

READ MORE

LATEST NEWS