HOLLYWOOD NEWS

Γουίλ Σμιθ: Σε ρόλο ηθοποιού και καμεραμάν ταυτόχρονα - Παίζει και την ίδια ώρα καταγράφει τον εαυτό του - Δείτε βίντεο

Lifenews

Ο Γουίλ Σμιθ εντυπωσίασε τους ακολούθους του στα social media με ένα βίντεο που ανάρτησε. Ο ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια στιγμή από τα γυρίσματα της νέας ταινίας Bad Boys που θα κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους.

Στο κλιπ, εμφανίζεται ο ίδιος να υποδύεται τον ρόλο του, ενώ παράλληλα καταγράφει τον εαυτό του.

Κρατώντας ένα όπλο στο χέρι, ο Σμιθ χειρίζεται μόνος του την κάμερα, η οποία με ειδικό εξοπλισμό έχει γίνει ένα με το σώμα του για τις ανάγκες μιας σκηνής με πυροβολισμούς.

Δείτε το βίντεο

 

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Στα σχόλια, η προσπάθεια του Σμιθ αποθεώθηκε, με τους φαν του, να γράφουν ότι αυτό που κάνει είναι «απίστευτο» και «τρελό».

Δείτε μερικά σχόλια

 

Το «Bad Boys: Ride or Die»

Ο Γουίλ Σμιθ και ο Μάρτιν Λόρενς επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη ως Μάικ και Μάρκους για να διαλευκάνουν την πιο δύσκολη υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα στο Μαϊάμι.

Τον Μάιο, η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ του «Bad Boys: Ride or Die», όπως είναι ο επίσημος τίτλος του φιλμ.

Η πλοκή της ταινίας

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: «Αυτό το καλοκαίρι, τα πολυαγαπημένα Κακά Παιδιά επιστρέφουν για άλλη μια καταιγιστική και ξέφρενα κωμική περιπέτεια αυτή τη φορά με μια μεγάλη ανατροπή: οι ρόλοι αλλάζουν και οι καλύτεροι πράκτορες του Μαϊάμι είναι αυτοί που καταδιώκονται».

Εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, στην ταινία συμμετέχουν και οι: Αλεξάντερ Λούντβιχ, Βανέσα Χάντζενς, Τζέικομπ Σίπιο και Γιόαν Γκράφαντ .

Το «Bad Boys for Life» θα είναι διαθέσιμο στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 7 Ιουνίου.


Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS