LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: Φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση με την Μαρία Αντωνά - Όλες οι λεπτομέρειες

Lifenews

Τι είπαν στις τηλεοπτικές εκπομπές για τον δημοσιογράφο και τη ραδιοφωνική παραγωγό

Το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συζήτησε με τους συνεργάτες της στο «Happy Day» για τη Μαρία Αντωνά και τις φήμες ότι έχει νέο σύντροφο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα ότι πρόκειται για πολύ γνωστό άντρα της τηλεόρασης.

Αφού παρουσίασαν στην εκπομπή ένα στιγμιότυπο της Μαρίας Αντωνά και του Γιώργου Λιάγκα από κοινή έξοδό τους, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχολιάστηκε στο πλατό, ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει κυκλοφορήσει δημόσια με άλλη γυναίκα μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο:

«Είναι μια συζήτηση που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Διακινείται μια πληροφορία ότι η Μαρί Αντωνά, που την έχω στην καρδιά μου, είναι ξανά ερωτευμένη. Εγώ που είμαι σε επικοινωνία με τη Μαρία, δεν έχει τύχει τις τελευταίες 15 μέρες που λέγεται ότι βγαίνει με γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης, αν της μιλήσω για να τη ρωτήσω αν ισχύει. Είμαι σίγουρη ότι το Μαράκι θα μου έλεγε» είπε η αρχικά η παρουσιάστρια, επεισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με το παραπάνω.

READ MORE

LATEST NEWS