ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Τα μισά ζευγάρια χωρίζουν μετά το πρώτο τους ταξίδι - Αυτοί είναι οι λόγοι

Lifenews

Tο απόλυτο τεστ της σχέσης

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν πώς το πρώτο ταξίδι μαζί μπορεί να αποκαλύψει κρυφές ασυμβατότητες και να ωθήσει τα ζευγάρια να επανεκτιμήσουν τις σχέσεις τους.

Ενώ πολλά ζευγάρια ονειρεύονται ένα ρομαντικό ραντεβού, το πρώτο ταξίδι μαζί γίνεται συχνά το απόλυτο τεστ της σχέσης και πολύ συχνά μετατρέπεται σε καταστροφή των ραντεβού. Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Dating.com, τα μισά ζευγάρια χωρίζουν μετά την πρώτη τους κοινή εκδρομή.

«Το πρώτο κοινό ταξίδι ενός ζευγαριού είναι ένα σημαντικό ορόσημο της σχέσης, είτε αυτό συμβαίνει τους πρώτους έξι μήνες που βγαίνετε μαζί είτε στο μήνα του μέλιτος», δήλωσε η Maria Sullivan, αντιπρόεδρος και ειδικός σε θέματα γνωριμιών του Dating.com. «Το να περνάτε αρκετές ώρες με κάποιον δεν είναι το ίδιο με το να περνάτε αρκετές ημέρες μαζί του, και ακόμη και το να περνάτε Σαββατοκύριακα μαζί δεν είναι το ίδιο με το να περνάτε αρκετές εβδομάδες μαζί».

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό βγαίνετε ή πόσο συχνά είστε μαζί, είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο για τις συνήθειες του συντρόφου σας. Δυστυχώς, πολλοί δεν αγαπούν αυτά που μαθαίνουν.

Για παράδειγμα, ένα ανησυχητικό 31% των ζευγαριών έχουν τερματίσει τη σχέση τους μετά από συνεχή πολύ πρώιμο ξύπνημα κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης. Περίπου το 38% των ανθρώπων παραδέχτηκαν ότι αποφάσισαν να χωρίσουν αφού ο σύντροφός τους τους έκανε επανειλημμένα να αργήσουν για τις κρατήσεις για δείπνο.

Το να μοιράζεστε το μπάνιο με έναν εραστή συχνά οδηγεί σε άγχος, αλλά οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους βρωμάει δεν είναι αυτοί που θα νομίζατε. Σχεδόν το 40% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το να βλέπουν τον σύντροφό τους να αφήνει την οδοντόκρεμα πασαλειμμένη στον νιπτήρα και να ξεχνά να αντικαταστήσει το χαρτί τουαλέτας ενώ βρίσκονται σε διακοπές μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση.

Ωστόσο, το να ταξιδεύετε με έναν σύντροφο δεν σας δίνει μόνο πληροφορίες για το πώς σας φέρεται. Μπορεί επίσης να εκθέσει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους άλλους εν μέσω άγχους. Βλέποντας τον σύντροφό τους να ξεσπά σε μια αεροσυνοδό, ξεναγό ή σερβιτόρο, το 31% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα αναγκάστηκε να διακόψει μια σχέση.

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν πώς το πρώτο ταξίδι μαζί μπορεί να αποκαλύψει κρυφές ασυμβατότητες και να ωθήσει τα ζευγάρια να επανεκτιμήσουν τις σχέσεις τους. Ενώ οι διακοπές μπορεί να φαίνονται ιδανική στιγμή για να δεθείτε και να δημιουργήσετε αναμνήσεις, μπορεί επίσης να φέρουν στην επιφάνεια υποβόσκουσες εντάσεις.

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

READ MORE

LATEST NEWS