LIFESTYLE

Mαρία Αντωνά: Είναι ζευγάρι με πασίγνωστο Έλληνα παρουσιαστή - Δείτε βίντεο

Lifenews

Τους τσάκωσαν σε βραδινή έξοδο.

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοιλέδης συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες για το χωρισμό τους. Ο ποδοσφαιριστής βρήκε νέο λιμάνι στην καρδιά του στο πρόσωπο της γοητευτικής Μαριλίνας Κυπαρίσση με την οποία όπως φαίνεται χώρισαν πριν μερικά 24ωρα.

Η Μαρία σύμφωνα με ρεπορτάζ το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Ιουνίου, στην εκπομπή «Γειά σου» γύρισε και αυτή σελίδα στη ζωή της και είναι σε σχέση με πασίγνωστο παρουσιαστή. 

«Η Μαρία Αντωνά έχει νοικιάσει ένα νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο» αποκάλυψε αρχικά Νάνσυ Παραδεισανού με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να προσθέτει: «Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Μπορεί να είναι μια φιλία που μόλις ξεκίνησε». 

READ MORE

LATEST NEWS