LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Πολυδερόπουλος: Όταν μου έρχεται στο μυαλό λέω «όχι, δεν γίνεται, απλά κάπου είναι»

Lifenews

Όταν μου έρχεται στο μυαλό η σκέψη, η εικόνα, λέω «όχι, δεν γίνεται, απλά κάπου είναι»

Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλώντας για την απώλεια του αδερφού του.

Εχεις καταφέρει να διαχειριστείς την απώλεια του αδερφού σου;

Δεν είναι πράγματα που μπορείς να τα διαχειριστείς αυτά. Μπορείς να συνυπάρχεις μαζί τους, από ένα σημείο κι έπειτα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράφω... Όταν μου έρχεται στο μυαλό η σκέψη, η εικόνα, λέω «όχι, δεν γίνεται, απλά κάπου είναι». Μετά έρχεται ένα «ωχ...». Δεν έχω λέξεις, δεν με χωράνε οι λέξεις. Γονατίζουμε οι άνθρωποι μπροστά στον θάνατο. Τουλάχιστον εγώ γονατίζω, ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάποιο κοντινό μου πρόσωπο. Κι αν ο άνθρωπος έχει φτάσει σε μια μεγάλη ηλικία, υπάρχει μια λογική που βασίζεται στον κύκλο της ζωής και μπορεί ενδεχομένως να απαλύνει κάπως τον πόνο. Στην περίπτωση ενός νέου ανθρώπου όμως, όταν χαλάει η σειρά, δεν υπάρχει κάτι να κρατηθείς. Κλονίζεται η λογική σου, ακόμη και η πίστη σου στο αν υπάρχει κάτι ανώτερο από εμάς. Κι αν υπάρχει, πόσο δίκαιο είναι.

Είχες τη δύναμη να σταθείς στους γονείς και τα αδέρφια σου; Γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα, ως το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας νιώθεις μια ευθύνη

Ναι, και θεωρώ πως το να σταθώ στην οικογένειά μου μου έδωσε τη δύναμη να διαχειριστώ τα δικά μου συναισθήματα. Το να στηρίξω την οικογένειά μου μου έδωσε τη δυνατότητα να στηρίξω τον εαυτό μου, να μην τσακίσω, να μην αφήσω να με κουκουλώσει η θλίψη και γίνω δυσλειτουργικός.

polyderopoulos-(11).jpg

 

Να υποθέσω όμως πως είχες στήριξη και εσύ...

Ναι, από την οικογένειά μου, τη σύντροφό μου και από όλους τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Εκεί φαίνονται αυτοί που σε αγαπάνε. Υπάρχουν άνθρωποι που εμφανίζονται μόνο στις χαρές και, παραδόξως, υπάρχουν άνθρωποι που εμφανίζονται μόνο στις λύπες, να σε συμπονέσουν και να εξαφανιστούν. Οι άνθρωποι που μας αγαπάνε πραγματικά είναι δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες. Χαίρομαι που έχω αυτό το μεγάλο δώρο στη ζωή μου, νιώθω ευλογημένος που το ζω.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS