HOLLYWOOD NEWS

Anitta: Έγραψα το τελευταίο μου άλμπουμ ενώ ήμουν για μήνες στο νοσοκομείο, νομίζοντας ότι θα πεθάνω

Lifenews

Σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που πεθάνω, ήθελα να αφήσω ένα άλμπουμ, για το οποίο θα είμαι περήφανη, δήλωσε η τραγουδίστρια

H Anitta αποκάλυψε πως έγραψε το τελευταίο της άλμπουμ, ενώ βρισκόταν για μήνες στο νοσοκομείο, νομίζοντας πως θα πεθάνει.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Today's Citi Concert Series» και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Όπως είπε, το 2022 νοσηλεύτηκε για μήνες, καθώς πάλευε με μια άγνωστη ασθένεια που τελικά υποχώρησε. Καθ' όλο αυτό το διάστημα, ήταν ανίκανη να περπατήσει, ενώ παραδέχτηκε ότι νόμιζε ότι «θα πέθαινε».

«Ήμουν πολύ άρρωστη και ήμουν τόσο άρρωστη σωματικά που δεν μπορούσα να δουλέψω —και δεν είχα σταματήσει να δουλεύω τόσα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε στη συνέχεια, πως η εμπειρία αυτή την αφύπνισε, ενώ συνειδητοποίησε πως δεν πρέπει να πιέζει τόσο τον εαυτό της, αλλά να του αφιερώνει χρόνο.

«Σωματικά δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα που μου άρεσε να κάνω, λόγω της υγείας μου. Έπρεπε να αφιερώσω χρόνο για να φροντίσω τον εαυτό μου. Έχασα τόσο πολύ χρόνο από τη ζωή μου προσπαθώντας να πετύχω στόχους, να ευχαριστήσω τον κόσμο και να έχω επιτυχία», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε: «Η ασθένεια μου άλλαξε ολόκληρη τη νοοτροπία μου για τη ζωή. Για αυτό έγραψα το άλμπουμ. Έφτιαξα το Funk Generation, ενώ ήμουν στο νοσοκομείο. Σκεφτόμουν ότι σε περίπτωση που πεθάνω, ήθελα να αφήσω ένα άλμπουμ, για το οποίο θα είμαι περήφανη».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά περήφανη για αυτό το άλμπουμ και δεν το έκανα σκεπτόμενη ροές, αλγόριθμους και αριθμούς. Σκέφτηκα απλώς να διασκεδάσω και να αγαπήσω αυτό που κάνω».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS