HOLLYWOOD NEWS

Η κόρη της Τζολί και του Πιτ κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο για αφαίρεση του επωνύμου του πατέρα της

Lifenews

Η Σιλό υπέβαλε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελε

Η κόρη των ηθοποιών Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο για να αφαιρέσει νόμιμα το «Πιτ» από το όνομά της την ημέρα που έκλεισε τα 18.

Η Σιλό υπέβαλε αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες στις 27 Μαΐου για να αλλάξει το όνομά της σε, ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Το τρίτο μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε στη Ναμίμπια στις 27 Μαΐου 2006. Η Σιλό, η οποία έχει δανείσει τη φωνή της στην ταινία “Kung Fu Panda 3“, είναι η πρώτη από τα αδέρφια που υπέβαλε αίτηση για νομική αλλαγή ονόματος, αλλά μερικά από τα άλλα παιδιά έχουν εγκαταλείψει τη δημόσια χρήση του επωνύμου του πατέρα τους τα τελευταία χρόνια, ανέφεραν οι Times.

Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016 αλλά οι λεπτομέρειες του διαζυγίου δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Οι ηθοποιοί, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014, έχουν καταθέσει αγωγές ο ένας εναντίον του άλλου τα τελευταία χρόνια λόγω διαφωνιών σχετικά με τις κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες και την ιδιοκτησία τους, συμπεριλαμβανομένου ενός οινοποιείου στη Γαλλία, ανέφεραν οι Times.

Πηγή: Associated Press/ertnews

READ MORE

LATEST NEWS