HOLLYWOOD NEWS

Selena Gomez: «Πέρασα πέντε χρόνια χωρίς σχέση, σκόπευα να υιοθετήσω ένα παιδί στα 35 μου»

Lifenews

Ακόμα και αν δεν είχε γνωρίσει τον σύντροφό της, τον παραγωγό Benny Blanco, είχε ένα εναλλακτικό πλάνο προσωπικής ζωής

Η Selena Gomez δεν περίμενε να γνωρίσει τον σύντροφό της, Benny Blanco, για να αρχίσει να σχεδιάζει το μέλλον της οικογένειάς της. Σκόπευε, αν ήταν μόνη στα 35 της, να υιοθετήσει ένα παιδί, όπως λέει σε μια νέα συνέντευξή της στο Time.

Άλλωστε, είχε αρκετό χρόνο να κάνει σχέδια αφού «πέρασα πέντε χρόνια χωρίς σχέση και πραγματικά συνήθισα αυτή την κατάσταση» όπως λέει σήμερα. «Πολλοί φοβούνται τη μοναξιά. Για περίπου δύο χρόνια βασάνιζα τον εαυτό μου με σκέψεις επειδή ήμουν μόνη και μετά, κατά κάποιον τρόπο, το αποδέχτηκα. Μέχρι που έφτιαξα ένα πρόγραμμα, να υιοθετήσω στα 35 μου, αν μέχρι τότε δεν είχα γνωρίσει κάποιον».

Ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2023 η 31χρονη ερμηνεύτρια επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 36χρονο παραγωγό, ο οποίος μάλιστα, σε μια δική του συνέντευξη, είχε πει ότι ήταν έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Παρόλο που η Gomez δεν αναφέρθηκε σε σαφή πλάνα με τον σύντροφό της, επιβεβαίωσε ότι είναι μια σταθερή σχέση, παρόλο που κάποιοι θαυμαστές της πιστεύουν το αντίθετο: «Ξέρω τι μπορεί να κάνει κάποιος σε ανθρώπους που αγαπάει. Οι ίδιοι μου οι φαν, τους οποίους λατρεύω και αισθάνομαι ότι με έχουν διαμορφώσει, θα πουν πράγματα που θα με πληγώσουν για τον τρόπο με τον οποίο ζω τη ζωή μου. Αλλά [ο Blanco] έχει εσωτερική δύναμη και καμία από τις φωνές δεν τον επηρεάζουν. Είναι εντυπωσιακό, απολαμβάνω κάθε στιγμή μαζί του. Δεν ξέρω τι φέρνει το μέλλον, αλλά γνωρίζω σίγουρα ότι δεν πρόκειται να φύγει από κοντά μου σύντομα».

ΠΗΓΗ: marieclaire.gr

READ MORE

LATEST NEWS