HOLLYWOOD NEWS

Ένας εξοργισμένος θαυμαστής μηνύει τη Μαντόνα για συναυλία της

Lifenews

Iσχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να παρακολουθήσει γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις

Ένας εξοργισμένος θαυμαστής της Μαντόνα μηνύει την 65χρονη βασίλισσα της ποπ επειδή εξαπατήθηκε και αγόρασε εισιτήρια για μια συναυλία που, όπως λέει, ήταν σαν «να βλέπει πορνό χωρίς [να έχει λάβει] προειδοποίηση».

Ο Γιούστεν Λίπλες ήταν ο οργισμένος θεατής που κατέθεσε την ομαδική αγωγή εκ μέρους των υπόλοιπων παρευρισκομένων σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας «Celebration Tour» της Μαντόνα στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια.

Ισχυρίζεται ότι η συναυλία της 7ης Μαρτίου στο Kia Forum ξεκίνησε με πάνω από μιάμιση ώρα καθυστέρηση και ότι στον χώρο είχε πάρα πολλή ζέστη, επειδή η Μαντόνα φέρεται να απαίτησε να απενεργοποιηθεί ο κλιματισμός, ανέφερε το «Blast».

Ο Λίπλες σημειώνει στη μήνυση ότι ο ίδιος και άλλοι θαυμαστές ίδρωναν πάρα πολύ και ένιωθαν σωματικά άρρωστοι λόγω της ζέστης, αλλά αυτό προφανώς δεν ενόχλησε τη Μαντόνα, η οποία φέρεται να είπε στο πλήθος να βγάλει τα ρούχα του αν ζεσταινόταν.

Στη συνέχεια, η αγωγή επικεντρώνεται στην πρόστυχη σκηνική παρουσία της Μαντόνα εκείνο το βράδυ. Ο Λίπλες ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι της συναυλίας «αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν γυμνόστηθες γυναίκες στη σκηνή να προσομοιώνουν σεξουαλικές πράξεις».

«Το να αναγκάζει τους καταναλωτές να περιμένουν ώρες σε καυτές, άβολες αρένες και να τους υποβάλλει σε πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση είναι ενδεικτικό της επιπόλαιης ασέβειας της Μαντόνα προς τους θαυμαστές της», υποστήριξε ο Λίπλες, προσθέτοντας ότι ένιωθε σαν να παρακολουθούσε μια πορνογραφική ταινία σε δράση.

Δείτε βίντεο από συναυλία της 



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα δέχεται μήνυση για την καθυστέρηση των συναυλιών της. Η ποπ σταρ βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο ομαδικές αγωγές για τη συνεχή αργοπορία της, με τις δύο ομάδες εναγόντων να ισχυρίζονται ότι η σταρ καθυστερούσε ώρες για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Αυτές οι αγωγές, παρόμοιες με την αγωγή του Λίπλες, την κατηγορούν για την «απόλυτη ασέβεια» και την τάση της να χρησιμοποιεί playback κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους της συναυλίας.

Η Μαντόνα κατέθεσε αίτηση απόρριψης μιας από αυτές τις καταγγελίες τον Απρίλιο, υποστηρίζοντας ότι ήταν παράλογο να περιμένουν οι θαυμαστές της να ξεκινήσει στην ώρα της.

28669099_2

«Κανένας λογικός θεατής συναυλίας - και σίγουρα κανένας θαυμαστής της Μαντόνα - δεν θα περίμενε ότι η επικεφαλής καλλιτέχνιδα σε μια μεγάλη συναυλία σε στάδιο αρένας θα ανέβαινε στη σκηνή την ώρα που είχε εκδοθεί το εισιτήριο», ανέφερε η κατάθεση.

Η αγωγή του Λίπλες διαφέρει από τις άλλες που έχει συγκεντρώσει η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της 12ης συναυλιακής της περιοδείας στο γεγονός ότι την πηγαίνει στα δικαστήρια για τις υπερσεξουαλικές και ανάρμοστες πράξεις της επί σκηνής.

READ MORE

LATEST NEWS