HOLLYWOOD NEWS

Νάταλι Πόρτμαν και Πολ Μέσκαλ: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Lifenews

Οι φωτογραφίες από την πρόσφατη συνάντησή τους στο Λονδίνο που πυροδότησε τις φήμες

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Πολ Μέσκαλ πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο, όταν εθεάθησαν μαζί στο Λονδίνο τις προάλλες.

Πρόσφατες φωτογραφίες της Daily Mail τους δείχνουν να γελούν έξω από το διάσημο μπαρ 69 Colebrooke Row, όσο καπνίζουν ένα τσιγάρο. Η Πόρτμαν, η οποία πρόσφατα έβαλε τέλος στον 11χρονο γάμο της με τον Μπέντζαμιν Μίλιπιντ, φορούσε λευκό μπλουζάκι και τζιν, ενώ ο 28χρονος ηθοποιός ήταν ντυμένος παρόμοια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Το ζευγάρι φαινόταν να είναι αρκετά φιλικό, αφού γνωρίζονται ήδη, καθώς στο παρελθόν είχαν πάρει συνεντεύξεις ο ένας από τον άλλον για το αφιέρωμα «Actors on Actors» του Variety. Διεθνή ΜΜΕ πάντως αναφέρουν, πως έχει ξεκινήσει ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Σύμφωνα με το OK!, η Πόρτμαν οριστικοποίησε το διαζύγιό της τον Μάρτιο, ενώ ο Μεσκάλ παραμένει ελεύθερος από τον χωρισμό του με τη Φοίβη Μπρίτζερς το 2022.

Μια πηγή ανέφερε ότι η πρωταγωνίστρια του Black Swan πέρασε δύσκολα μετά το διαζύγιο.

«Παλεύει συναισθηματικά και έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός κορυφαίου ειδικού για να τη βοηθήσει να το αντιμετωπίσει», αποκάλυψε άτομο από το περιβάλλον της και πρόσθεσε:«Δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτόν τον χωρισμό και έχει καταρρεύσει. Παρόλο που εκείνη ξεκίνησε το διαζύγιο, αυτό έγινε μόνο μετά την προδοσία του Μπέντζαμιν».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS