LIFESTYLE

Καλομοίρα: «Μοντέλο από την Ελλάδα έστελνε μηνύματα στον άντρα μου. Δεν της μιλάω, τρελάθηκα!»

Lifenews

Η Καλομοίρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το Fame Story, τι έκανε το χρηματικό έπαθλο, αναφέρθηκε στην ανασφάλεια που είχε με σώμα της και αποκάλυψε πόσο ζηλεύει τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Θεός ξέρει πολύ καλά τι πρέπει ο καθένας μας να κάνει και με ήθελε στην Ελλάδα» είπε για το Fame Story.

Και πρόσθεσε: «Τα περισσότερα χρήματα που κέρδισα από το Fame Story τα έδωσα στους γονείς μου που ήταν εργαζόμενοι για να τους βοηθήσω…».

Και συνέχισε λέγοντας για τα κιλά της: «Με τη διατροφή παλιότερα αγχωνόμουν. Έχω κάνει όλες τις διατροφές και έχω περάσει από όλα τα νούμερα και όλα τα κιλά. Έχω φτάσει 200 pounds. Αγαπάω τα κιλά που έχω και την περιφέρειά μου. Είμαι Ελληνίδα και λέω “είσαι όμορφη αγάπη μου, δεν πειράζει”»!

Και σε άλλο σημείο είπε: «Γενικά δεν είμαι πολύ αυστηρή με τα παιδιά, ο Γιώργος κάνει τον αυστηρό. Είναι ο άντρας της ζωής μου, είναι ο καλύτερός μου φίλος και τον χρειάζομαι.»

Και τόνισε η Καλομοίρα: «Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί είναι ο άντρας. Η πεθερά μου έκανε καλή δουλειά. Όταν έρχεται στο σπίτι κάνω κωλοτούμπες σαν να ήρθε ο βασιλιάς μου. Ζηλεύω πιο πολύ εγώ. Του έστελνε ένα μοντέλο από την Ελλάδα, δεν της μιλάω πολύ τώρα, κρατάω απόσταση, με πείραξε, τρελάθηκα»!

Πηγή:  gossip-tv.gr

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS