LIFESTYLE

Ο Κώστας Καραφώτης στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του - Τα λόγια αγάπης

Lifenews

Ο Κώστας Καραφώτης παντρεύτηκε την Κυριακή (26/05) το απόγευμα την εκλεκτή της καρδιά του, Κάτια Μάνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης στο Κολωνάκι, μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης.

Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για τον γάμο του, δείχνοντας μας και κάποιες φωτογραφίες από το μυστήριο. Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει και τους κουμπάρους τους

"Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας, ήταν γεμάτος ! Γεμάτος από τους λίγους , αλλά πολύτιμους ανθρώπους μας, γεμάτος από χαρά και συγκίνηση που φτάσαμε εδώ. Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματά σας - με τις ευχές σας , το ταξίδι μας θα συνεχίζεται … Οι κουμπάροι μας ..! @raffaella_manou_xotdance ξέρεις όλη μας τη διαδρομή ..κ χωρίς εσένα και τις πινελιές σου , ο γάμος αυτός, δε θα ήταν ο ίδιος ! Σε ευχαριστούμε Ραφυ μας. Μανώλης Λαυρεντάκης, πάντα δίπλα μας , με το χιούμορ σου, τη δύναμή σου! ..με ένα τηλέφωνο μηδένιζες κάθε απόσταση ! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς” έγραψε ο Κώστας Καραφώτης.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_)

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS