LIFESTYLE

Η Αθηνά Οικονομάκου στην πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο - «Τα παιδιά τα μεγαλώνουμε μαζί με τον Φίλιππο»

Lifenews

Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση ότι παίρνει διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και αποκαλύπτει πως είναι σήμερα η σχέση τους.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αρχικά εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε με τoν επιχειρηματία, να κάνουν γνωστό τον χωρισμό τους με μια ανακοίνωση.

«Έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;» ρωτήθηκε σχετικά με αυτό. «Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας» απάντησε και στην πορεία τόνισε ότι δεν έχει δεχτεί καμία πίεση μέχρι τώρα για το θέμα.

Όσο για το πώς τη βρίσκει αυτή η περίοδος που διανύει τώρα, η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε:

«Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά».

Για το μεγάλωμα των παιδιών της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τόνισε: «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε έμμεσα, αν φέτος το καλοκαίρι θα κάνει διακοπές στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, νησιά όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πρώην σύζυγός της.

«Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα» απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ανακοίνωση του χωρισμού Οικονομάκου - Μιχόπουλου

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας.

Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή.

Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και την προθυμία σας να σεβαστείτε την αυτονόητη αυτή απαίτηση μας.

Με εκτίμηση, Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τρεις φορές, με σύμφωνο συμβίωσης, πολιτικό και θρησκευτικό γάμο. Ο θρησκευτικός τους γάμος έγινε στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018, ενώ ο πολιτικός γάμος έγινε στο Γύθειο.

Τον Νοέμβριο του 2017 και λίγο πριν η Αθηνά Οικονομάκου γίνει μητέρα για πρώτη φορά, το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στο Γύθειο. Καλεσμένοι ήταν μόνο η οικογένεια και οι πολύ στενοί φίλοι τους.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο, σε μία εντυπωσιακή τελετή με συγγενείς και φίλους. Ο γάμος έγινε στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Όρνο.

Ο επιχειρηματίας, φορώντας λευκό κοστούμι, έφτασε από νωρίς και περίμενε την νύφη, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έφτασε λίγο αργότερα διά θαλάσσης, με σκάφος, υπό τους ήχους τυμπάνων και συνοδευόμενη, όπως ορίζει η παράδοση, από τον πατέρα της.

Στις 14 Μαρτίου του 2018, έγιναν για πρώτη φορά γονείς κι υποδέχτηκαν στον κόσμο τον Μάξιμο. Τον Ιούνιο του 2021, ήρθε στη ζωή και η κόρη τους, Σιέννα.

Πηγή: protothema.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS