LIFESTYLE

Μιχάλης Κουινέλης: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ και δεν φαινόταν. Όλοι πίστευαν ότι ήμουν χαλαρός»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε

Καλύτερα Αργά: Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Ήβη Αδάμου αλλά και στην εποχή που έκανε τηλεόραση.

«Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο.

Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Απλά κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ήμουν σαν τη μύγα που έφαγα τέζα! Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου. Τώρα θα πάει Δημοτικό και είναι μια άλλη πίστα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κουινέλης.

Και συνέχισε μιλώντας για την τηλεόραση: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ στην τηλεόραση και δεν φαινόταν. Όλοι πίστευαν ότι ήμουν χαλαρός. Ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Την πρώτη φορά έγινε τυχαία αλλά τις επόμενες ήθελα και το έκανα. Αλλά πάντα το έκανα όπως ήθελα να το κάνω εγώ. Το γύρω γύρω, το τηλεοπτικό παιχνίδι δεν το ήξερα και δεν ήθελα να το μάθω. Δεν με στρίμωξε κάτι αλλά οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτή. Ο τρόπος που λειτουργούν, το ψεύτικο, το δήθεν. Ότι είμαστε φίλοι αλλά δεν είμαστε. Είμαι πολύ ασυνεπής σε αυτό το πράγμα».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS