LIFESTYLE

Λούκας Γιώρκας: Έγινε έξαλλος επί σκηνής και έσκισε το πουκάμισο του

Lifenews

Η στιγμή που συγκινήθηκε στο γάμο του.

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για τον γάμο του με τη Βασιλική Σαλαμπάση και αναφέρθηκε σε κάποιες δύσκολες στιγμές που βίωσε στη σκηνή. 

"Ο γάμος μου ήταν ανοιχτός, καλέσαμε όλο το χωριό. Πριν από κάποια χρόνια μπορεί να με άγχωνε, τώρα όχι. Ήταν ένα γλέντι παραδοσιακό. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Μάζεψα όλους τους φίλους μου. Συγκινηθήκαμε πολύ γιατί ήρθε από την Πάτρα ο πνευματικός μου. Για μένα άλλαξε κάτι.

Αυτή η δέσμευση όταν θέλεις να δεσμευτείς σημαίνει ότι δένεσαι και ότι με αυτόν που έχω δίπλα μου θα πορευτείς στη ζωή. Έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, στην εκκλησία μετά την Ανάσταση στα μέρη της Βασιλικής, στο Διδυμότειχο. Όταν πειράζω κάποιον το φτάνω στο τέρμα, να μην αντέχει άλλο. Μπορεί να βρω κάτι που να τον ενοχλεί λίγο τον άλλον και κοροϊδεύω. Το κάνω εκεί που με παίρνει» είπε.

«Έχει τύχει να τραγουδάω και από κάτω τα κορίτσια να μου τραβάνε το κορδόνι από το παπούτσι και έμεινε το παπούτσι. Εκνευρίστηκα και έσκισα το πουκάμισό μου, κάτω φάνηκε αλλιώς. Τρελά παιδιά. Το επόμενο θα ήταν να μου δέσουν τα κορδόνια. Και μετά φεύγανε κομματάκια του πουκαμίσου για να υπογράψω πάνω. Αυτό το πράγμα σου κάνει η τηλεόραση. Σε κάνει σταρ σε μικρό διάστημα και είναι καταδικασμένο να σβήσει» αποκάλυψε. 

READ MORE

LATEST NEWS