LIFESTYLE

Πέγκυ Ζήνα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό και την κόρη τους - Δείτε φωτογραφία

Lifenews

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης στο Κολωνάκι και μεταξύ των διασήμων που παραβρέθηκαν ήταν η Πέγκυ Ζήνα μαζί με την οικογένεια της.

Η Πέγκυ Ζήνα εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, αλλά και την 13χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα. Σε παλαιότερη της συνέντευξη της, η γνωστή τραγουδίστρια είχε πει για την κόρη της ότι: "Η Ηλέκτρα τώρα είναι στην προεφηβεία και υπάρχουν οι φυσιολογικές κοντρίτσες μαμάς και κόρης. Κάνω υπομονή κι αυτό είναι και το σωστό.

Παίρνει τις τσάντες μου, και όχι τα παπούτσια μου γιατί με πέρασε στο νούμερο. Δεν δανείζεται ρούχα μου γιατί δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι. Μου κάνει σκληρή κριτική, προσπαθώ όμως να της εξηγήσω ότι έχουμε ένα άλλο στιλ και δεν μπορούμε να ντυνόμαστε το ίδιο. Μου αρέσει που έχει έντονη δική της προσωπικότητα".

Η Πέγκυ Ζήνα επέλεξε για την εμφάνισή της να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι με ασορτί τοπ και φούξια πουκαμίσα, η οποία τραβούσε και όλα τα βλέμματα. Ο σύζυγός της και η κόρη τους επέλεξαν πιο χαλαρά looks με βασικό χρώμα το μαύρο.

 

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS