LIFESTYLE

Ανδρομάχη - Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδρασή τους όταν έμαθαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Lifenews

Το βίντεο από το πάρτι για το gender reveal

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης θα αποκτήσουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί και με ένα βίντεο στο Instagram, έδειξαν στους ακολούθους τους, βίντεο από τη στιγμή που έμαθαν φύλο του μωρού.

Το ζευγάρι έκανε πριν λίγο καιρό gender reveal πάρτι, στο οποίο ανακάλυψαν ότι θα αποκτήσουν γιο. Οι τραγουδιστές περίμεναν το σκυλί τους, που είχε δεμένο στο λουρί του το μπαλόνι, το οποίο μέσα είχε τα κομφετί με το χρώμα μπλε. Όταν έσκασαν το μπαλόνι και είδαν ότι περιμένουν αγοράκι έκαναν μια αγκαλιά και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα

«Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε. Σ’αγαπάμε πολύ» έγραψε ο Γιώργος Λιβάνης στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια και σύντροφος του Γιώργου Λιβάνη, πόζαρε με ένα λευκό σετ και έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά της για πρώτη φορά.
andromahi

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η τραγουδίστρια έγραψε: «Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου Γιώργο, για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά.

Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».

READ MORE

LATEST NEWS