LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτό είναι το ακίνητο στη Μύκονο που βρίσκεται στο επίκεντρο της δικαστικής διαμάχης με την αδερφή του

Lifenews

Πρόκειται για ένα ακίνητο 54 τ.μ.

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες αποκαλύψεις για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του, Βάσω για την περιουσία του.

Μάλιστα, αρκετό καιρό πριν έρθουν σε οριστική ρήξη τα αδέρφια είχαν πάλι βρεθεί αντιμέτωποι για οικονομικούς λόγους και τότε είχε μεσολαβήσει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος για να τους τα βρει. Οι δυο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις μέχρι πρότινος και είχαν συνεργαστεί στενά, καθώς η Βάσω Μαζωνάκη είχε υπάρξει μάνατζερ του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η αλήθεια είναι πως η σχέση και η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, Βάσω ήταν στενή τα τελευταία χρόνια. Και οι δυο αδελφές του τραγουδιστή, η Βάσω και η Μαρία τον στήριζαν πολύ.

Το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως η αδερφή τους, Μαρία στηρίζει αρκετά τη Βάσω Μαζωνάκη.

Το ακίνητο στη Μύκονο

Ένα ακίνητο στη Μύκονο που για χρόνια μέσω της εταιρείας τους διαχειρίζονταν μαζί ήταν ο λόγος που τους οδήγησαν στη δικαστική διαμάχη. Πρόκειται για ένα ακίνητο 54 τ.μ. με αυθεντικό κυκλαδίτικο χαρακτήρα, το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση στους επισκέπτες του νησιού. Το συγκεκριμένο κατάλυμα που ονομάζεται ΒΓΔ (τα αρχικά των ονομάτων Βάσω, Γιώργος και Δημήτρης) περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, καθιστικό, κουζίνα και μπαλκόνι με θέα στην πόλη. Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο της Χώρας, δύο βήματα από τα Ματογιάννια και το Παλιό Λιμάνι.

Η Βάσω Μαζωνάκη το μετέφερε κάποια στιγμή σε νέα δική της εταιρεία και ο Γιώργος Μαζωνάκης να μην γνώριζε τις κινήσεις της αδερφής του.

Από την πλευρά της η Βάσω Μαζωνάκη ισχυρίζεται ότι εκείνος ρωτήθηκε και έγινε με την σύμφωνη γνώμη του. Αυτό που διεκδικεί δικαστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι να επανέλθει αυτή η εταιρεία στην προτέρα κατάσταση, να ξαναγίνει δηλαδή Περιορισμένης Ευθύνης και να μπει ο ίδιος ξανά στην διαχείρισή της.

ΠΗΓΗ: okmag.gr

READ MORE

LATEST NEWS