LIFESTYLE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αυτούς τους τρεις ηθοποιούς τους ήθελα από την αρχή στο Maestro»

Lifenews

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς Maestro στους Παξούς βρέθηκε η εκπομπή MEGA Storie και η Δώρα Αναγνωστοπούλου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τη σειρά, αλλά και την επιτυχία της.

"Θα σου πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους" είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

"Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί. Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι" προσέθεσε.

"Έχει ήδη γεννηθεί η ιδέα, υπάρχει εκεί. Ταινία ναι. Θα ήταν λάθος να ξαναμπώ στη διαδικασία να αφηγηθώ και νομίζω ο κινηματογράφος έχει ξαναξεκινήσει. Νομίζω ότι είναι αυτό που πάντα λάτρευα και αγαπούσα. Δεν με αφορά πού θα είναι όταν γράφω κάτι με αφορά να γράψω κάτι που με αφορά εμένα. Τώρα με το Maestro Που έχει πάει καλά έξω έχουν ανοίξει κάποιες πόρτες και ίσως κάποια πράγματα να είναι πιο εφικτά για εμένα σε σχέση με το πώς θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Πάντα θέλω ένα κομμάτι της βάσης μου να είναι στην Ελλάδα και αν μπορώ να το μοιράζω και πριν ξεκινήσει το Maestro ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό με χαρά" αποκάλυψε για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS