LIFESTYLE

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Καλλιθέα - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Η βόλτα με την κόρη της

Με την 15 μηνών κόρη της εθεάθη στην καρδιά της Καλλιθέας η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τη δημοσιότητα.

Φορώντας ένα κατακόκκινο πολύ κοντό μακό φόρεμα και κρυμμένη πίσω από τα σκούρα γυαλιά της, η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της καθώς τα κατάξανθα μαλλιά της έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου από τον Φεβρουάριο του 2023 έχει γίνει μία τρυφερή μαμά για τη μονάκριβη κόρη της την οποία δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Η ίδια, αν και πλέον αποφεύγει την έκθεση στα media, είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και μέσα από αυτά μοιράζεται με τους ακολούθους της διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok έδειξε το προσωπάκι της χαριτωμένης κόρης της, με την οποία έχει δεθεί πάρα πολύ και μάλιστα τόνισε ότι μοιάζουν καταπληκτικά μαμά και κόρη!

Πάντως, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Καλλιθέας, η Τζούλια Αλεξανδράτου έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα της, έχοντας πάντα τη μικρή της στο πλευρό της.

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

 

 

READ MORE

LATEST NEWS