LIFESTYLE

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»

Lifenews

Πατέρας και κόρη δεν έχουν επικοινωνία απ' όταν η τραγουδίστρια ήταν 5 ετών

Η Silia Kapsis, απάντησε στον πατέρα της που είπε πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για την απουσία του από τη ζωή της.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, είχε μιλήσει στο «Super Κατερίνα» για το γεγονός ότι έχει να τον δει από την ηλικία των πέντε ετών. Ο πατέρας της απάντησε σε κυπριακή εκπομπή, ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό.

Η 17χρονη μίλησε ξανά στην ίδια εκπομπή, απαντώντας αυτή τη φορά στον πατέρα της. «Εγώ ξέρω την αλήθεια και έχω αποδείξεις, αλλά εγώ είμαι εδώ για μουσική, τραγούδι και χορό. Δεν με πειράζει γιατί έχω τη μαμά μου και την οικογένειά μου κι έτσι είμαι κομπλέ. Όχι, δεν μιλήσαμε. Η μαμά μου είναι στήριγμα. Είναι αυστηρή, καλή, με αγαπά κι είναι πάντα μαζί μου κι αυτό θα θυμάμαι» είπε η τραγουδίστρια.

«Έχω να τον δω από πέντε χρονών»

Η 17χρονη Silia Kapsis που κατέκτησε τη 15η θέση με το «Liar», πήγε καλεσμένη στο πλατό του «Super Κατερίνα» μαζί με τη μητέρα της και ανάμεσα σε όσα είπαν, έκαναν και μια αναφορά στον πατέρα της τραγουδίστριας, που είναι απών από τη ζωή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη μητέρα της τραγουδίστριας: «Ο μπαμπάς της Silia έχει φύγει από τη ζωή;». Η απάντηση που πήρε από την καλεσμένη της, ήταν: «Όχι, αλλά την έχω μεγαλώσει μόνη μου».

 Τότε η τραγουδίστρια πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Η τελευταία φορά που τον είδα, ήταν όταν ήμουν 5 χρονών». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν έστω μετά τη Eurovision, ο πατέρας της επικοινώνησε μαζί της, με τη Silia Kapsis να απαντάει πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τότε η μητέρα της, πρόσθεσε: «Είμαι η μαμά της και ο μπαμπάς της. Είμαι δίπλα της πάντα και όλη η οικογένειά της δηλαδή τη στηρίζει. Ό,τι χρειαστεί έχει τους θείους της και τον πατέρα μου».

Τι απάντησε ο πατέρας της

O Γιώργος Καψής, πατέρας της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» και οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν στην εκπομπή, «Super Κατερίνα». Ο ίδιος τόνισε ότι «αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της Silia» και πως δεν ήταν δική του επιλογή.

 Αρχικά, όταν αναφέρθηκε στην κόρη του με το βαφτιστικό της όνομα, Βασιλική, έδειξε την υποστήριξή του στην πορεία της στο τραγούδι, ενώ αναφέρθηκε και στη Eurovision, λέγοντας ότι δεν την πήρε τηλέφωνο για να μην την αναστατώσει.

Όπως είπε ο Γιώργος Καψής: «Δεν κατάφερα να κοιμηθώ από την στεναχώρια μου, τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ειπώθηκαν. Αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της Silias, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της, για διάφορους λόγους χωρίς τη δική μου επιλογή, δυστυχώς. Έχω να την δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε. Η Βασιλική είναι γεννημένη για αυτό που της αρέσει να κάνει. Την είδα στην Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό, και εγώ και η σύντροφός μου, και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή, δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα όταν πήγε στην Eurovision, αν την έπαιρνα τηλέφωνο πριν την Eurovision, δεν ήθελα να την συγχύσω».

Στη συνέχεια, ο πατέρας της Silia Kapsis της είπε ότι έχει άλλα τρία αδέρφια από τον πρώτο γάμο που έκανε, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του, ότι όταν η Silia γίνει 18 χρονών, ίσως αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο πατέρα και κόρης.

Τέλος, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι ένας αδιάφορος πατέρας και πως τηρεί όλες του τις υποχρεώσεις. «Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν, θεώρησα σωστό να βγω και να μιλήσω, γιατί θα φαινόμουν, δειλός ή ένοχος. Δεν πιστεύω η Silia να ξέρει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την πρώτη μου γυναίκα. Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί, την αγαπάω και θα την αγαπάω, της εύχομαι το καλύτερο, όλο το μέλλον της ανήκει, και τέλος του χρόνου που κλείνει τα 18 της χρόνο και ανοίξει τα φτερά της, ίσως ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε, να τα επανορθώσουμε. Γι’ αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μην διορθωθεί λανθασμένη εντύπωση, ότι ο πατέρας της Silias, είναι αδιάφορος. Ένα παιδί παίρνει και από τους δυο, τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS