LIFESTYLE

Η χαριτωμένη Λίλιμπετ και ο πανέξυπνος Άρτσι: Η Μέγκαν και ο Χάρι μίλησαν για πρώτη φορά για τα ταλέντα των παιδιών τους

Lifenews

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, έδωσαν πολλές πληροφορίες για τη ζωή στο σπίτι με τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας τους στη Νιγηρία.

Μπορεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ να ταξίδεψαν χωρίς τον πέντε ετών πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ που θα κλείσει τα 3 χρόνια ζωής τον Ιούνιο, αλλά μίλησαν αρκετές φορές για δυο πριγκιπόπουλα. Τα σχόλιά τους έδωσαν ενδείξεις για το πώς είναι η οικογενειακή τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, οι σπάνιες πληροφορίες που έδωσαν αποκάλυψαν τι αρέσει στη χαριτωμένη πριγκίπισσα Λίλιμπετ και το πόσο έξυπνος είναι ο 5χρονος πρίγκιπας Άρτσι.

Το ζευγάρι που την Κυριακή 19/05 συμπλήρωσε 6 χρόνια γάμου, επισκέφτηκε ένα σχολείο που έχει λάβει δωρεές από το Ίδρυμα Archewell, την Ακαδημία Lightway στην Αμπούτζα. Εκεί συναντήθηκαν με μια ομάδα παιδιών νηπιαγωγείου όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν.

Κάποια στιγμή ο Χάρι ρώτησε τα παιδιά: "Είναι το τραγούδι και ο χορός το αγαπημένο σας μάθημα;". Τότε η Μέγκαν πρόσθεσε: "Αυτό είναι το αγαπημένο μάθημα της Λίλι, της αρέσει να χοροπηδάει συνεχώς". Στη συνέχεια, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα μάθημα ρομποτικής, όπου τα παιδιά τους έδειξαν τα εντυπωσιακά ρομπότ που είχαν δημιουργήσει.

Ενώ ο Χάρι μίλησε με τα παιδιά σχετικά με το ενδιαφέρον τους για τα ηλεκτρονικά, η Μέγκαν εξήγησε πώς στον Άρτσι αρέσουν πολύ οι αυτού του είδους οι δραστηριότητες.

Το ζευγάρι μίλησε επίσης για το θέμα της ψυχικής υγείας κατά την επίσκεψή του στο σχολείο. Τότε η Μέγκαν μοιράστηκε μια συγκινητική ιστορία για τη Λίλιμπετ.

"Όλοι έχουμε τη δική μας ιστορία. Και δεν υπάρχει ντροπή σε καμία από τις ιστορίες σας. Ακόμη και τις πιο δύσκολες ή τις πιο σκοτεινές μέρες, δείχνετε τη δύναμή σας με το να είστε δυνατοί. Οι δάσκαλοί σας το βλέπουν αυτό σε εσάς.

"Η κόρη μας Λίλι είναι πολύ πιο μικρή από εσάς. Κοντεύει να κλείσει τα τρία. Και πριν από μερικές εβδομάδες με κοίταξε και έβλεπε την αντανάκλασή της στα μάτια μου. Και είπε: "Μαμά, με βλέπω σε σένα, μιλούσε πραγματικά, κυριολεκτικά. Αλλά καθώς κοιτάζω σε αυτό το δωμάτιο, κι εγώ βλέπω τον εαυτό μου στα μάτια σας".

Η Μέγκαν συζήτησε τον ρόλο της ως μητέρα στο πάνελ Women in Leadership με την Δρ Ngozi Okonjo-Iweala, τη Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Η Μέγκαν είπε με έμφαση: "Μου αρέσει να είμαι μαμά, μου αρέσει να είμαι μαμά!".

Στη συνέχεια, η Μέγκαν μίλησε για τις προσωπικότητες των παιδιών της καθώς θυμήθηκε την εποχή που ακόμα πρωταγωνιστούσε στο Suits και έπαιρνε πρωινό με τη μέντορά της, Μπόνι Χάμερ: "Τότε την ρώτησα: "Πώς βρίσκεις την ισορροπία στη ζωή σου;" Και μου απάντησε: "Δεν τη βρίσκεις, δεν θα βρεις ποτέ την ισορροπία".

Για μένα αυτό σημαίνει ότι η ισορροπία στη ζωή μας αλλάζει διαρκώς. Αυτή η ισορροπία, αυτό που φαινόταν ισορροπημένο πριν από δέκα χρόνια, πρόκειται να αλλάξει. Και έτσι το να είμαι μαμά ήταν πάντα ένα όνειρό μου. Και είμαι τόσο τυχερή που έχουμε δύο όμορφα, υγιή, πολύ γλυκά παιδιά".

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS