LIFESTYLE

Στάθης Σχίζας: «Όταν χώρισα με την Παναγιώταρου δεν το είπα στο παιδί μου, το έμαθε από τα sites»

Lifenews

Τι αποκάλυψε

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του "Γεια σου" σχετικά με το J2US, την κόρη του αλλά και τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US αποκαλύπτοντας:

"Όταν με πήραν τηλέφωνο για να μου κάνουν την πρόταση, γέλαγα κι εγώ, αλλά και ο άνθρωπος που με κάλεσε. Δεν ήξερε πώς να μου το πει. Είχα μία εικόνα για το πώς γίνεται το J2US λόγω και της Αλεξάνδρας, αλλά καμία σχέση. Εγώ πραγματικά το διασκεδάζω".

Σχετικά με την κόρη του, η οποία είναι 10 ετών, αποκάλυψε:

"Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα καλύτερη. Συζητάμε αρκετά και προσπαθώ να τη βάλω σε μία διαδικασία ώστε να σκέφτεται τα πάντα, αλλά δε θέλω να της στερήσω την παιδικότητά της.

Όταν χώρισα με τη μητέρα της είχα συμβουλευτεί παιδοψυχολόγο ώστε να μη τραυματιστεί ψυχικά. Δε γεννηθήκαμε γονείς. Το εάν είμαι καλός πατέρας θα μου το πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει".

"Με την Αλεξάνδρα έχουμε χωρίσει έναν χρόνο τώρα. Το έχω ξεχάσει. Είναι λαχείο να κάνεις μία σχέση. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει.

Αν κάνω μία νέα σταθερή σχέση θα τη γνωρίσω στην κόρη μου. Την Αλεξάνδρα τη γνώριζε. Όταν χωρίσαμε δε το είπα στο παιδί μου. Έμαθε την είδηση από τα site".

Πηγή: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS