LIFESTYLE

Κατερίνα Λέχου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε παιδιά - «Ένιωθα ανασφαλής σε…»

Lifenews

Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλα όσα έχει μάθει από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 Μάγισσα, όπως και για τα βαθιά αισθήματα που τη συνδέουν με τον άντρα της.

«Με θλίψη βλέπω ότι το πνεύμα μας δεν εξελίσσεται και πάρα πολλά αρνητικά πράγματα είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας και δεν μπορούν να ξεριζωθούν.

Θέλει ενδοσκόπηση, αλλαγή εξ βάθρων της παιδείας. Πιστεύω στην παιδεία και δεν εννοώ τα σχολεία».

«Ίσως γι' αυτό δεν έκανα παιδιά, ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα, στο τι θα τους εμφυσήσω και ότι όλο το γύρω είναι δύσκολο. Το να είσαι γονέας είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα, ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τον σύζυγό της Μάνο Στρατάκη ανέφερε:

«Αγάπη είναι, σύνδεση, είναι συγγένεια, είναι απόφαση ότι εγώ θέλω να περπατήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι. Ο έρωτας είναι κάτι εφήμερο, αλλάζει μορφές. Δεν μ' αρέσει κιόλας η λέξη».

«Μ' αρέσουν άλλες λέξεις περισσότερο το χωράω, σέβομαι, εκτιμώ κάποιον, έχουν άλλο ειδικό βάρος αυτές οι λέξεις από το να πεις “είμαι ερωτευμένη με κάποιον”», τόνισε η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS