LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτό χωρίς ίχνος μακιγιάζ & το σχόλιο όλο νόημα: «Το μυαλό ταξιδεύει...»

Lifenews

Σχόλιο που θα μπορούσε να θεωρηθεί και... υπονοούμενο

Ένα τέτοιο πρωινό ήταν και το σημερινό για την όμορφη παρουσιάστρια που θέλησε να πει την «καλημέρα» της στους διαδικτυακούς της φίλους με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία-πορτρέτο όπου απεικονίζεται η ίδια με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση και χωρίς ίχνος μακιγιάζ όπου άφηνε τη φυσική ομορφιά της να φανεί στον μέγιστο βαθμό.

Ακόμα και οι φακίδες στο πρόσωπό της ήταν ορατές, αν και είναι από τα πρόσωπα εκείνα που εκτός από πολύ όμορφα διαθέτουν και πολύ cuteness! Έτσι, οι φακίδες μόνο χαριτωμένες φαίνονται στα ζυγωματικά της!

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτό:

«Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό ταξιδεύει...»

Σχόλιο που θα μπορούσε να θεωρηθεί και... υπονοούμενο μετά τα όσα έχουν προηγηθεί σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το γεγονός ότι η εκπομπή της ρίχνει οριστικά αυλαία σύντομα στο Mega έχει προκαλέσει μία μικρή αναταραχή στο τηλεοπτικό παρασκήνιο, χωρίς κανείς να γνωρίζει το επαγγελματικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνη πάντως, αν κρίνουμε από το παραπάνω σχόλιό της, μάλλον «βλέπει» μόνο καλοκαιράκι, θάλασσα, ήλιο, Άνδρο και διακοπές... Μετά βλέπουμε!

Δείτε τη φωτό που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη:

Πηγή: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS