LIFESTYLE

Ιλένια Ουίλιαμς για Φουρέιρα: «Ήμουν στην επιτροπή όταν πήγε Eurovision. Είχε γίνεις σάλος με...» - Δείτε βίντεο

Lifenews

Προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την Ελένη Φουρέιρα

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού για την εμπειρία της όταν ήταν στην κριτική επιτροπή στην Eurovision 2018 και προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με... την Ελένη Φουρέιρα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τη χρονιά που συμμετείχε η Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και είχε καταφέρει να χαρίσει τη 2η θέση στην Κύπρο με το Fuego, είχε γίνει ένας σάλος με τις ψήφους.

«Την περίοδο που η Ελένη Φουρέιρα πήγε στη Eurovision και εκπροσώπησε την Κύπρο είχα πάει στην κριτική επιτροπή ως ραδιοφωνική παραγωγός. Είχα δώσει το 12αρι στην Ελένη. Και τότε είχε γίνει σάλος με τους ψήφους που έδιναν, εγώ ψήφισα με αυτό που πίστευα και ήθελα και το είχα δώσει στην Ελένη», αποκάλυψε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Και συνέχισε: «Με αφορμή αυτό λοιπόν, θα με πάρουν πάντα για να πάω στην Eurovision αλλά και με αφορμή ότι είχε πάει ο πατέρας μου».

«Θα ήθελα να πάω στη Eurovision, αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί με κάποιον άλλο. Θα πήγαινα με την Εβελίνα Νικόλιζα, να το ζήσουμε μαζί», τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS