LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: Μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη - «Είπα, “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου”» - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και 'γω το βίωσα δίπλα του...»

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν για το After Dark που παρουσιάζει στο Open ο Θέμης Γεωργαντάς και μίλησε με ειλικρίνεια και μετά από πολύ καιρό για τη διαδρομή της μέχρι σήμερα, για τη μητρότητα, την καριέρα της αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη!

«Κάνω restart σε όλα τα επίπεδα» παραδέχτηκε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και συνέχισε μιλώντας για τις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση:

«Φοβόμουν την τηλεόραση. Στο Voice πριν παίξει το πρώτο επεισόδιο ένιωσα ότι παθαίνω καρδιά, πήγα στο νοσοκομείο, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Έλεγα πώς θα φανώ στον κόσμο, θα ξενερώσει;

Το καλό ήταν ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν γραμμένα και ήταν ο Αντώνης Ρέμος δίπλα μου. Μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου χωρίς να με παρεξηγήσει. Αγάπησα τον εαυτό μου μέσα από την τηλεόραση».

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του αγαπημένου της, Βασίλη Μπισμπίκη, η Δέσποινα Βανδή παραδέχτηκε:

«Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και 'γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες. Έγιναν όμως όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί.

Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο της στο J2US, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Ο Νίκος Κοκλώνης διαθέτει αυτοσαρκασμό γιατί αν ήταν διαφορετικός δεν θα λειτουργούσε τίποτα σε εμάς εκεί κάτω.

Είναι πιο δύσκολο να κρίνεις επώνυμους. Είναι σημαντικός ο τρόπος που τα λες. Όταν έχεις ευγένεια και σεβασμό και η αρνητική κριτική είναι εποικοδομητική. Με έχουν πάρει τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για την κριτική που τους έκανα στο J2US. Εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το δούμε όλοι χαλαρά. Δε νομίζω ότι έχω προσβάλει κάποιον».

Ο Φοίβος, η μητρότητα, η διεθνής καριέρα & ο Μπισμπίκης

«Με τον Φοίβο συνδεθήκαμε απόλυτα, είναι τεράστιο ταλέντο. Μόνος του τα σκεφτόταν όλα. Μου άρεσε που ποτέ δεν περιοριστήκαμε, κάναμε ό,τι θέλαμε μουσικά. Ήταν υπέροχος. Από την άλλη το χρωστούσα στον εαυτό μου να κάνω κάτι διαφορετικό. Έκανα και λάθη, έχασα και την μπάλα. Όλοι εμείς της χρυσής εποχής ζήσαμε την αλλαγή στα ραδιόφωνα, στις δισκογραφικές.

Ήμουν έγκυος στη Μελίνα με το Γεια και δεν με ένοιαζε τίποτα από ό,τι γινόταν, ήθελα το παιδί μου, ήθελα να δω το πρώτο του δόντι.

Η γέννηση των παιδιών μου με γείωσε. Δεν καβάλησα το καλάμι αλλά σίγουρα αυτό που ζούσα ήταν ότι δεν ευχαριστιόμουν τις επιτυχίες. Με το που γινόταν μια επιτυχία σκεφτόμουν την επόμενη. Τότε δεν διέθετα ψυχραιμία και με έτρωγε μέσα μου. Αυτά που γράφονταν, γιατί τότε είχαμε πολύ κίτρινο Τύπο. Με το που γεννάω τη Μελίνα ήταν εντελώς διαφορετικά. 12 μέρες στη Νέα Υόρκη έκλαιγα κάθε μέρα μην τυχόν και βγάλει η Μελίνα δόντι. Το Γεια έκανε διεθνή επιτυχία, το έχω κρατήσει για τα παιδιά μου. Κάναμε κάποιες προσπάθειες με τον Φοίβο για διεθνή καριέρα αλλά εμένα δεν με αφορούσε και γιατί 30 plus δεν κάνεις καριέρα στο εξωτερικό και συναισθηματικά ήμουν αλλού. Βίωσα όλη την σκληρότητα του πρόμο, καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται οι σούπερ σταρ. Δεν έχεις ζωή. Αν συνέβαινε στα 25 μου, θα ήταν διαφορετικά».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS