LIFESTYLE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν έχω γράψει ακόμη το απόλυτο φινάλε του Maestro»

Lifenews

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το καστ της σειράς έκαναν μερικές δηλώσεις, για όσα θα δει το κοινό στα νέα επεισόδια.

Μεταξύ άλλων, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς, είπε στο «Πάμε Δανάη» ότι δεν έχει γράψει ακόμη το απόλυτο φινάλε της ιστορίας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η σειρά στα έξι νέα επεισόδια του Maestro. «Στο ‘Maestro’ ξεκινάμε από εκεί που είχαμε μείνει, βλέπουμε τη συνέχεια και πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το έγκλημα και πώς η Σοφία που είναι και η κεντρική αφηγήτρια του επεισοδίου, η μάνα, πώς διαχειρίζεται αυτό που συμβαίνει στο παιδί της» λέει.

«Αν θέλεις, με έναν τρόπο ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο… πώς να διαχειριστούν όλο αυτό που έγινε, αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις. Γιατί διαλύονται τα δυο αγόρια, η Κλέλια κι εγώ έχουμε επίσης διαλυθεί. Γενικά είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 75 λεπτών, γιατί είναι σαν ταινία. Για όλους η μητέρα έχει μια μεγάλη σημασία στο επεισόδιο» συνεχίζει.

«Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα»

«Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμα, ξέρω ποιο θα είναι αλλά το έχω αφήσει και το κρατάω επίτηδες», λέει ο δημιουργός της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην κάμερα του MEGA.

Ο Ορέστης Χαλκιάς, ο τηλεοπτικός Αντώνης, δίνει κι εκείνος το στίγμα της συνέχειας για τον ήρωά του. «Αυτό το έγκλημα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε αυτό τον άνθρωπο. Κακά τα ψέματα αυτός που το διαπράττει σηκώνει το μεγαλύτερο φορτίο και κάπως αναγκάζεται να τα αφήσει πίσω του και να φύγει» αναφέρει. «Η Κλέλια συνέχεια ρωτάει και υποπτεύεται πράγματα, απλά δεν μπορεί να της περάσει από το μυαλό γιατί είναι έτσι ο αδερφός της, μέχρι που λογικά θα το μάθει κάποια στιγμή», συμπληρώνει.

Γιώργος Μπένος: «Θα υπάρξει ρήξη Σπύρου και Αντώνη»

«Στον δεύτερο κύκλο θα υπάρξει μια ρήξη μεταξύ του Σπύρου και του Αντώνη, σίγουρα. Γιατί πρέπει να διαχειριστούν όλο αυτό που συνέβη και αυτό δεν είναι εύκολο» λέει από την πλευρά του ο Γιώργος Μπένος.

«Η σκηνή που με συγκίνησε είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου και εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που νιώθει από τον θάνατο του πατέρα του. Μπαίνει και σε ένα άλλο μονοπάτι να σκεφτεί, τι λάθος μπορεί να έκανε ώστε να μην είναι ο σωστός γιος», συμπληρώνει. Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρει από την πλευρά της για τον ρόλο της στο Maestro: «Η Μαρία προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί, να βρει τις ισορροπίες της, να κερδίσει τον χρόνο της, να βοηθήσει το παιδί της».

 

Κλέλια: «Υπήρξε μια εγκατάλειψη εκ μέρους του Ορέστη»

«Υπήρξε μια εγκατάλειψη εκ μέρους του Ορέστη, χωρίς να ξέρω για ποιον λόγο, τι έχει συμβεί. Η τελευταία στιγμή ήταν να λέμε σ’ αγαπώ ο ένας στον άλλο και μετά από αυτό εκείνος φεύγει» αναφέρει για τον δικό της ρόλο η Κλέλια Ανδριολάτου. «Αυτό που προσπαθεί να κάνει η Κλέλια είναι να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να κυνηγήσει αυτό που αγαπάει που είναι η μουσική. Στην Αθήνα προσπαθώ να αποφύγω τον Ορέστη δυστυχώς αλλά αυτό δε γίνεται», επισημαίνει.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια αναφέρεται όμως και στην πολύπλοκη σχέση της με τους γονείς της: «Έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ ισχυρό γεγονός, γιατί ενώ προσπαθεί να αποφύγει τους γονείς της, θα γίνει κάτι που θα την κάνει να ξαναπλησιάσει», λέει.

Η Σοφία παίρνει αποφάσεις

«Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Σοφία να αποφασίζει για πρώτη φορά να πάρει θέση υπερασπιζόμενη τον γιο της, να πάρει και τη θέση που θέλει στη ζωή της η ίδια. Θέλει ο Αντώνης να είναι καλά και να μην ενοχοποιηθεί με κάθε τρόπο» λέει η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου. Στα νέα επεισόδια θα δούμε το νέο χαρακτήρα: «Η Σοφία θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο θέλει να είναι, θα αποφασίσει ότι μπορεί να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει για όσο κι αν κρατήσει αυτό».

«Μπορούμε να αποκαλύψουμε ότι θα περάσω μια περίοδο μοναξιάς, θα είμαι ο ήρωάς που θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί», αναφέρει από την πλευρά του, ο τηλεοπτικός σύζυγος της Σοφίας, Φάνης Μουρατίδης.

Αλεξίου: «Ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούριο σενάριο»

«Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα, υπάρχει δυναμική εξέλιξη. Εμείς πάντως ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο. Μπορώ να πω πως μας φέρνει και μια αναστάτωση, ευχάριστη», αναφέρει από την πλευρά της Χάρις Αλεξίου.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS